Stejar Auriu / PARCHET SUN | Poza 1
Stejar Auriu / PARCHET SUN | Poza 2
Stejar Auriu / PARCHET SUN | Poza 3
Stejar Auriu / PARCHET SUN | Poza 4

Stejar Auriu / PARCHET SUN

409 lei/mp

Calculator pret

m2

409 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
 • Triplustratificat
 • Pentru incalzirea in
  pardoseala
 • Usor de intretinut
 • Sigur pentru copii
 • Pet friendly

PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT STEJAR AURIU SUN

“Parchet triplustratificat stejar auriu SUN este o incantare decupata din natura”


Stejarul auriu Sun este genul de parchet cu noduri putine pentru un parchet Country care ajunge sa fie linistitor pentru designul intregii case. Culoare stejarului auriu Sun ajuta propritarul casei sa  (re)gaseasca echilibrul vital si libertatea personala vitala dupa o zi urbana.

 

Prin parchetul stejar auriu Sun, producatorul de parchet scandinav Kahrs, isi asuma indrazneala de a lauda frumusetea acestui parchet triplustratificat in cea mai sincera forma a ei: noduri mici, detalii unice in desenul lemnului de stejar, bizot mic pe toate 4 laturile, finisajul cu lac trafic mat pentru a nu denatura in nici un fel frumusetea lemnului de stejar auriu.

 

Pret Parchet Stejar Sun | Raport Calitate Pret De Necontestat

Parchetul triplustratificat din stejar Sun de la Kahrs este tip dusumea de mari dimensiuni, exclusivist, perfect executat, robust si finisat cu cel mai bun Lac Trafic Mat.


Tipul Parchetului | Parchet Triplustratificat Stejar

Parchetul este fabricat din trei straturi de lemn, spre deosebire de parchetul parchetul dublustratificat are o mai buna stabilitate dimensionala si poate fi montat flotant sau prin lipire.


Finisajul Parchetului | Lac Trafic Mat, Bizotat pe 4 laturi, Periat

Parchetul stratificat de stejar auriu este finisat cu Lac Trafic Mat de cea mai buna calitate ce lasa textura lemnului in forma ei naturala, oferind protectie ridicata la traficul rezidential. Finisajul de fond este executat pe un lemn de stejar ce face acest model de parchet foarte atractiv vizual. Nuanta de stejar auriu este tot mai folosit la alegerea pardoselii, da un aspect nobil si elegant plin de detalii naturale.


Selectia lemnului | Calm echilibrat

Lemnul de stejar este robust, echilibrat si ales in mod intentionat cu noduri.


Dimensiunile placilor de parchet | Lungime si Latime Fixa

3,5/15 x 187 x 2420 mm

Stratul de lemn de stejar periat este de 3,5 mm din lemn masiv, iar stratul suport confectionat din pin nordic este de 11,5 mm. Ultimul strat, denumit de contra balans este dintr-o singura bucata, caracteristica ce ajuta la stabilitatea dimensionala a dusumelei.


Garantie | 30 de ani

Producatorul Kahrs produce de peste 60 de ani parchet triplustratificat de calitate superioara. Asta inseamna experienta, traditie, dar si siguranta ca la achizitionarea parchetului triplustratificat stejar Sun obtineti un produs cu o calitate testata in timp. Garantia de 30 de ani te ajuta sa in alegerea unui parchet de calitate ce dureaza in timp. Daca respectati sfaturile de intretinere de la Kahrs aceasta dusumea rezita o viata.


Ecologie | Proces de fabricate curat cu impact minim asupra mediului

Kahrs sunt primii care au introdus in procesul de fabricatie produsele ecologice cu impact minim asupra mediului. Stejarul Sun este fabricat in Suedia si are toate certificarile pentru a fi clasificat ca produs ecologic.


Recomandari

 • Alege montajul de calitate prin lipire cu adeziv silanic Bona R848T

 • Curata parchetul cu detergent special pentru parchetul finisat cu ulei. Foloseste detergent Bona Soap

 • Foloseste un mop cu talpa pentru curatarea parchetului (Bona SprayMop

 • Pune pasla pe picioarele scaunelor, mesei, mobilei

Parchetul triplustratificat stejar Sun de la Kahrs recomandat pentru incalzirea prin pardoseala.


Nu este usor sa faci alegerea unui parchet doar dintr-o descriere, asa ca iti recomandam să vii la noi în showroom. Nicio alegere nu este mai sigura decat cea pe care o faci cu mainile tale. Dintr-o vizita in showroom, nu numai ca vezi efectiv ce urmeaza sa ai in casa, dar poti cunoaste si echipa care urmeaza sa se ocupe de proiectul tau. Pe langa faptul ca poti vedea toate celelalte modele de parchet, primesti si consultanta in amenajarea interioara. Avem in echipa colegi arhitecti specializati in design interior, asa ca te poti consulta cu ei ce accente de culoare sa folosesti.

Suntem distribuitori si montatori de parchet Kahrs/Karelia de 10 ani putem sa-ti raspundem la toate intrebarile tehnice despre produs si montajul parchetului tip dusumea stejar Sun.

Informatii tehnice

Cod producator 151N8AEK04KW240
Brand Kahrs
Specie lemn Stejar
Culoare Maro deschis
Tratament Bizot mic pe 4 laturi,periat
Selectia lemnului Country
Finisaj Lac de trafic alb mat
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime lemn nobil 3.5 mm
Incalzire prin pardoseala Da
Dimensiuni 15x187x2420mm
Impachetare 6 placi, 2.72 m2, 22.0 kg