Scari din lemn. Confectionare si montaj

Scari de interior din lemn cu design contemporan si eleganta fara sfarsit

Scari interioare din lemn masiv sau lemn stratificat. Confectionam si montam orice model de scara interioara, clasica sau cu design modern. Proiectam si confectionam scari de interior ce se combina perfect cu arhitectura, interconectand astfel viziunea designerului cu spiritual casei. Scara de interior este un traseu extraordinar ce trece prin creativitate, tehnologie si executie. Noi la Parchet pe Viata ne-am luat angajamentul sa facem scari de interior care se integreza perfect prin forme, texturi si culori cu natura casei. Executam scari din lemn stratificat perfect lucrate, estetice si functionale. Scarile executate de noi trebuie sa incite privirea, sa genereze curiozitate si sa te invite la atingere, sa simti detaliile.

MODELE DE SCARI INTERIOARE ELICOIDALE DIN LEMN

Executam modele de scari interioare elicoidale sau tip caseta tin lemn masiv sau orice tip de parchet pe care il gasiti la noi pe site. Alege parchetul si noi iti executam si scara din acelasi material.DETALIU DE SCARA INTERIOARA DIN LEMN STRATIFICAT

SCARI DE INTERIOR MODERNE

TREAPT SI CONTRATREAPTA CONTINUA

Executam scari de interior treapta contratreapta continua, fara nas de treapta. 

DETALIU NAS DE TREAPTA DIN LEMN STRATIFICAT

Daca iti doresti o scara simpla fara contratreapta din lemn, iti putem confectiona doar treapta din parchet triplustratificat.

EXECUTAM ORICE MODEL DE SCARA DE INTERIOR CLASICA

TREPTE SI CONTRATREPTE CU UNGHI DE 76 GRADE

Ai nevoie de serviciile noastre?

Angajeaza-ne si hai sa vorbim despre proiectul tau!

Solicita oferta noastra personalizata!

cere oferta personalizata