Parchet

85 Produse

Parchet stejar din lemn 100% asta va oferim. Pentru noi, “daca nu e din lemn, NU e parchet”* 


Aici gasesti tipuri de parchet stejar lemn stratificat, dublu sau triplu stratificat pentru incalzirea in pardoseala fabricate de unii dintre cei mai importanti producatori de parchet din Europa, cum ar fi Kahrs, Boen, Listone Giordano, Karelia, Polarwood.

Descopera parchetul stratificat de 10 mm, 14 mm, 15 mm si 20 mm de calitate superioara cu finisaje speciale executate manual, dar si parchet stratificat nefinisat pentru proiecte personalizate.

Parchet triplustratificat Polarwood calitate si pret bun, nu rata aceasta pagina.

Tot parchetul are imagini la rezolutie inalta, astfel incat sa puteti alege cu usurinta conform propriei viziuni de design interior, inainte de a veni la showroom-ul nostru. Toate modelele de parchet stratificat se pot folosi si la incalzire in pardoseala electrica.

Aveti posibilitatea sa filtrati parchetul dupa mai multe criterii, cum ar fi esenta, pret, culoarea, tipul de design sau producator, sa le comparati si sa solicitati oferta completa si detaliata direct de pe site. 

Va oferim:


  • Preturi avantajoase la parchet stratificat pentru incalzirea in pardoseala;
  • Promotii frecvente cu reduceri de preturi, gratuitati sau concursuri cu premii;
  • Obtine usor si rapid oferta de pret la oricare model de parchet, completeaza formularul aici.


Parchet lemn stratificat pentru incalzire prin pardoseala de calitate superioara pentru cei care stiu ca durata in timp a parchetului este o valoare care trebuie pretuita si impartasita.

*Parchet pe Viata nu recomanda, nu comercializeaza si nu monteaza pardoseli laminate (parchet laminat).