Parchet triplu stratificat Polarwood

13 Produse

Parchet triplustratificat Polarwood. Calitate si pret accesibil

Parchet triplustratificat PolarWood: un brand Karelia conceput in jurul valorilor: #natural #ecologic #texturat #colorat #jucaus #vibrant #accesibil


Filosofia din spatele parchetului triplu stratificat PolarWood este “fericire prin culoare”.

Toate culorile parchetului triplu stratificat PolarWood au fost alese sa fie contrastante cu obiectele colorate. Culorile parchetului PolarWood sunt inspirate de lumina polara din timpul unei zile de vara si au fost gandite de echipa de creatie de la Karelia.

Parchet triplustratificat PolarWood 100% din lemn si are toate calitatile brandului Karelia descopera un parchet cu finisaje deosebite cu lac mat, satinat sau ulei.

Avantajele parchetului Polarwood

  • Daca va doriti o pardoseala ecologica, sanatoasa si hipoalergica, parchetul stratificat Polarwood este alegerea ideala.
  • In plus, are calitati termo-izolante foarte bune, iar printr-un montaj corect si o intretinere constanta, ce nu presupune insa mult efort din partea dumneavoastra, durata de viata a parchetului poate fi si de pana la 50 de ani.
  • Prin diversitatea nuantelor si a esentelor de lemn, dumneavoastra aveti permanent controlul aspectului final al pardoselei, in total acord cu personalitatea, stilul si viziunea  dumneavoastra.

Intr-o lume moderna, dinamica si in plina expansiune, avem nevoie de un spatiu personal primitor si reconfortant, unde sa ne retragem uneori din iuresul evenimentelor din jur. Pardoselile din lemn au capatat o importanta tot mai mare datorita notei personalizate pe care o adauga interiorului, insa nevoile consumatorului sunt atat de variate, incat se impune o diversitate si pe piata.

Conditiile esentiale raman insa aceleasi – estetica deosebita, potrivita personalitatii fiecarui client, precum si factorul practic, adica o ingrijire usoara si de calitate.

Un avantaj major este caldura adusa interiorului, atat prin colorit, cat si prin izolarea termica foarte buna. In plus, montajul se realizeaza acum foarte simplu si ingenios. Uitati de metodele invechite de montare, pentru ca parchetul stratificat se reinventeaza prin materialele folosite si prin tehnica foarte usoara de intretinere dupa montare.

Forma sa ramane clasica si eleganta, insa este inovatoare in rest. Se remarca prin stabilitate dimensional si prin imbinarea perfecta a lamelelor. Contractia si expandarea sunt acum aspecte ce nu va vor mai pune probleme, iar design-ul interiorului dumneavoastra poate fi usor reamenajat prin schimbarea nuantei dusumelei, gratie produselor speciale de baituire si a accesoriilor pentru parchetul din lemn. 

Textura parchetului Polarwood este un alt factor de care e bine sa tineti cont. Puteti alege produse de finisaj cu aspect mat, semi-lucios sau lucios, ceea ce face din acest brand parchet o alegere potrivita si daca va doriti o tenta eleganta.