Parchet triplu stratificat Karelia

22 Produse

Karelia parchet triplu stratificat de origine finlandeza


Parchet triplustratificat Karelia conceput de o echipa de designeri in jurul ideei “armonie prin culori si design care influenteaza calitatea vietii”. Modelele de parchet triplu stratificat Karelia sunt un mix contemporan de culori si texturi create sa fie integrate cu usurinta in orice stil de design interior. 

Parchetul Karelia reuneste o serie de colectii de parchet triplu stratificat din stejar, frasin, nuc america, merbau. Toate modelele au ceva personal si impresioneaza prin aspectrul de lemn natural.  

Colectiile se disting prin multitudinea variabilelor care le definesc: dispunerea lamelelor (3 Strip, 2 Strip si Full Plank - dusumele), esente autohtone si exotice, finisaje prin periere, baituire, uleiere sau lacuire, tratamente de afumare sau imbatranire, paleta larga de culori, 2 latimi de podele de 138 si 188 mm. Combinatia potrivita a acestor variabile reprezinta alegerea ideala pentru armonia casei tale.

Calitatile parchetului triplustratificat Karelia

Principala caracteristica a parchetului Karelia este calitatea de necontestat, de la rezistenta la uzura a finisajului. 

Calitaea parchetului Karelia se vede si in straturile intermediare confectionate din pin nordic dar mai ales in imbinarea perfecta dintre placile de parchet.


  • stratul suport din pin nordic;
  • finisat cu opt straturi de lac UV finisarea cu lac include nanotehnologia, ultimele doua straturi de lac fiind aplicate folosind aceasta tehnica speciala; 
  •  finisajele parchetului triplu stratificat Karelia nu au aspect de plastic, de artificial;
  • parchetul este recomandat pentru pardoseli incalzite;
  •  pretul parchetului Karelia este corect si reflecta intocmai calitatea prelucrarii lemnului, finisajul cu uleiuri UV sau lacuri trafic rezistent la uzura;


Fiecare model de parchet triplustratificata Karelia are o particularitate proprie care se te ajute sa fii creativ si astfel sa obtii un design fresh si stylish. Tot parchetul Karelia are 14 mm grosime si 3.5 mm stratul de lemn nobil.

Foarte important la parchetul triplu stratificat Karelia sunt culorile. Culorile parchetului Karelia sunt alese cu cea mai mare grija pentru a creea un impact vizual natural, linistitor indiferent pentru ce stil de amenajare ai alege. In anul 2019 in trend este parchetul in nuante de maro mediu sau maro inchis.

Karelia parchet triplus tratificat plin de detalii si contraste la fiecare pas.