Parchet triplu stratificat Karelia

81 Produse

Parchet triplu stratificat Karelia, ales de mii de familii

Parchetul triplu stratificat Karelia este conceput de o echipa de designeri in jurul ideei “armonie prin culori si design care influenteaza calitatea vietii”. Modelele de parchet triplu stratificat Karelia sunt un mix contemporan de culori si texturi create sa fie integrate cu usurinta in orice stil de design interior.

Fiecare model de parchet triplu stratificata Karelia are o particularitate proprie care se te ajute sa fii creativ si astfel sa obtii un design fresh si stylish.

Foarte important la parchetul triplu stratificat Karelia sunt culorile. Culorile parchetului Karelia sunt alese cu cea mai mare grija pentru a creea un impact vizual natural, linistitor indiferent pentru ce stil de amenajare ai alege.

Parchetul triplu stratificat Karelia este plin de detalii si contraste la fiecare pas.

Calitatile parchetului triplu stratificat Karelia: imbinari perfecte intre lamele, invizibile ● stratul suport din pin nordic ● finisat cu opt straturi de lac UV finisarea cu lac include nanotehnologia, ultimele doua straturi de lac fiind aplicate folosind aceasta tehnica speciala ● finisajele parchetului triplu stratificat Karelia nu au aspect de plastic, de artificial ● parchetul este recomandat pentru pardoseli incalzite ● preturi foarte avantajoase la toata gama de parchet.