Parchet triplu stratificat Boen

14 Produse

Parchet triplustratificat Boen pentru proiecte reusite

Parchet triplustratificat Boen pentru un design pur nordic.


Inspiratia vine intotdeauna din natura atunci cand vorbim despre stilul nordic. Fara doar si poate, parchetul triplu stratificat Boen este protagonistul oricarui interior scandinav. Paleta cromatica a parchetului Boen este cuprinzatoare, de la parchet in tonuri deschise la parchet in tonuri inchise.

Parchetul triplu stratificat rustic de la Boen este cel apreciat datorita detaliilor naturale. Cu parchetul Boen este usor sa-ti gasesti inspiratia.

Parchet cu traditie, produs de compania norvegiana Boen, care imbina tehnologia avansata cu experienta, pentru a realiza parchet de inalta calitate. Cu o istorie de peste 350 de ani in prelucrarea lemnului, valorile Boen pornesc de la respectul pentru resursele naturale. Brandul Boen colaboreaza cu designeri valorosi pentru a introduce cele mai inovatoare trenduri in materie de design si culoare, inspirand interioare, stiluri de amenajare, viata de zi cu zi. Produsele Boen sunt disponibile in peste 50 de tari de pe 4 continente, modelele Boen putand fi descoperite pe site-ul www.boen.com.

Detalii tehnice parchet Boen:

  • Parchet triplustratificat 14 mm
  • Esente din lemn de stejar, frasin, artar canadian, fag, jatoba, merbau, nuc american, stejar afumat, 
  • Finisaj pe baza de lac mat, lac satinat, lac cu aspect de ulei si ulei natural.
  • Stratul de lemn nobil: 3.5 mm 
  • Recomandat pentru incalzirea in pardoseala

Parchetul triplustratificat Boen are system de imbinare Boen X-press si se monteaza prin lipire cu adeziv Silanic Bona R848 sau flotant pe folie.

Descopera zeci de modele de parchet si stilurile de amenajare propuse de designerii Boen!