Parchet triplu stratificat

205 Produse

Parchet triplu stratificat cu o buna stabilitate dimensionala valoros in timp

Aici gasesti colectii de parchet triplustratificat 14 mm exclusiv de la producatori nordici pe care i-am gasit constanti in calitate si ale caror produse nu afecteaza in niciun fel mediul. Tot parchetul triplu stratificat este din lemn 100% cu stratul de lemn nobil din lemn masiv, durabil si finisat cu uleiuri UV si lacuri ecologice.

Parchet lemn stratificat cu design Nordic Elegance, Nordic Touches sau Parchet Scandinav Minimalist creat din trei straturi de lemn. Alege modelul de parchet potrivit pentru orice stil de amenajare: Classic, Retro, Vintage sau Pure Aestetics.

Descopera parchetul triplu stratificat alb Electric Light perfect pentru un design pur minimalist, sau noul parchetul triplu stratificat gri degradé Shadow Grey FP. Fii  inspirat cu aceste modele de parchet competitive cu un parchet masiv, perfecte pentru un design scandinav cu linii simple si accente de culoare.

Un punct de atractie sunt colectiile de parchet triplu stratificat tip dusumea de la producatorul de parchet scandinav Kahrs care reflecta exact autenticitatea dusumelelor de odinioara.


  • Ce parchet stratificat iti doresti, dublu stratificat sau triplu stratificat?
  • Vrei sa stii daca parchetul se potriveste cu planul tau de amenajare?
  • Nu-ti lasa intrebari fara raspuns, ne poti suna sau trimite un email aici la Contact.


Producatorul de parchet triplustratificat Karelia vine cu brandul PolarWood, cel mai bun parchet triplustratificat raport calitate pret. Pe langa preturile atractive, Polarwood vine cu un design potrivit pentru cele mai moderne si creative idei de amenajare.

Asiguram montajul pentru toate modelele de parchet triplu stratificat. Parchetul triplustratificat are trei straturi de lemn si poate fi montat flotant sau prin lipire cu adeziv. 


  • Parchetul stratificat are o stabilitate dimensionala net superioara fata de un parchet masiv si nu se poate compara niciodata cu un "parchet laminat".


Acest parchet triplu stratificat poate fi montat pe incalzire in pardoseala avand o stabilitate dimensionala mai buna spre deosebire de parchetul de lemn masiv sau dublu stratificat. 

Alege pe site modelul de parchet lemn stratificat care iti place, trimite-ne cerere de oferta, apoi vino in showroom sa vezi cum arata parchetul in realitate. Daca se potriveste cu stilul tau de amenajare, noi iti promitem sprijin total pentru ca tu sa obtii parchetul din lemn pe care ti-l doresti.

Parchet pe Viata este distribuitor de parchet scandinav KareliaKahrs, Boen si PolarWood in Bucuresti si in toata tara.