Parchet triplu stratificat

203 Produse

Parchet triplustratificat cu o buna stabilitate dimensionala valoros in timp

Aici gasesti colectii de parchet triplustratificat 14 mm exclusiv de la producatori nordici pe care i-am gasit constanti in calitate si ale caror produse nu afecteaza in niciun fel mediul. Tot parchetul triplu stratificat este din lemn 100%, durabil si finisat cu uleiuri UV si lacuri ecologice.

Modelele de parchet triplu stratificat au design Nordic Elegance, Nordic Touches sau Scandinav Minimalist si sunt create din trei straturi de lemn, potrivite pentru orice stil de amenajare ai alege: Classic, Retro, Vintage sau Pure Aestetics.

Descopera parchetul triplu stratificat alb Electric Light perfect pentru un design pur minimalist, parchetul triplu stratificat gri degradé Shadow Grey pentru un design scandinav cu linii simple si accente de culoare.

Un punct de atractie sunt colectiile de parchet triplu stratificat tip dusumea de la producatorul de parchet scandinav Kahrs care reflecta exact autenticitatea dusumelelor de odinioara.

Producatorul de parchet triplu stratificat Karelia vine cu brandul de parchet PolarWood cu preturi atractive si design pentru cele mai moderne si creative idei de amenajare.

Asiguram montajul pentru toate modelele de parchet triplu stratificat. Parchetul triplustratificat are trei straturi de lemn si poate fi montat flotant sau prin lipire cu adeziv. 

Parchetul triplustratificat poate fi montat pe incalzire in pardoseala avand o stabilitate dimensionala mai buna spre deosebire de parchetul de lemn masiv sau dublu stratificat.

Alege pe site modelul de parchet triplu stratificat care iti place, trimite-ne cerere de oferta, apoi vino in showroom sa vezi cum arata parchetul in realitate. Daca se potriveste cu stilul tau de amenajare, noi iti promitem sprijin total pentru ca tu sa obtii parchetul pe care ti-l doresti.

Parchet pe Viata este distribuitor de parchet triplustratificat nordic KareliaKahrs, Boen si PolarWood in Bucuresti si in toata tara.