Parchet  Stejar Auriu / PREMIUM COTTAGE 188 MM | Poza 1
Parchet  Stejar Auriu / PREMIUM COTTAGE 188 MM | Poza 2

Parchet Stejar Auriu / PREMIUM COTTAGE 188 MM

235 lei/mp

Calculator pret

m2

235 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
  • Triplustratificat
  • Pentru incalzirea in
    pardoseala
  • Usor de intretinut
  • Sigur pentru copii
  • Pet friendly

Parchet Stejar Auriu Triplustratificat Cottage Premium 188 FP

O incantare vizuala oferita de PolarWood 


Parchetul stejar auriu triplu stratificat Cottage Premium - un clasic pentru amenajari interioare moderne. 


Dimensiunile mari ale lamelelor de parchet stejar auriu (188 x 1800 mm), culoarea specifica aurie, textura fina si nodurile acestui parchet din stejar te scot din prezentul ce te consuma intr-un ritm naucitor si te transpun intr-o stare de bine, de confort. 


Alternanta dintre culorile obiectelor de design interior si nuanta parchetului din stejar auriu vor fi o incantare vizuala intodeauna. 


Parchetul din stejar auriu este un invingator. In timp rezista tuturor tendintelor, chiar si atunci cand vei dori sa faci schimbari radicale asupra amenajarii casei tale. Frumusetea lemnului de stejar auriu dureaza in timp datorita finisajului cu lac de trafic satinat rezistent in timp la micro-zgarieturi. Intretinerea parchetului stejar auriu este usoara, aspirat periodic si sters cu mopul cu laveta din microfibra parchetul isi va pastra culoarea si finisajul ani de zile. 


Nu este usor sa faci alegerea unui parchet triplu stratificat auriu doar dintr-o descriere, asa ca iti recomandam să vii la noi în showroom. Nicio alegere nu este mai sigura decat cea pe care o faci cu mainile tale. Dintr-o vizita in showroom, nu numai ca vezi efectiv ce parchet urmeaza sa ai in casa, dar poti cunoaste si echipa care urmeaza sa se ocupe de proiectul tau.


Pe langa faptul ca poti vedea toate celelalte modele de parchet din stejar, primesti si sfaturi in amenajarea interioara. Avem in echipa trei colegi arhitecti specializati in design interior, asa ca te poti consulta cu ei ce accente de culoare sa folosesti, ca sa pui in valoare cat mai bine parchetul din stejar auriu Cottage Premium. 


Echipa de design interior are mostrare de culori, mostrare de tesaturi, cataloage cu obiecte de interior si cam tot ce este nevoie ca sa vezi daca ti se potriveste parchetul din stejar auriu Cottage Premium.

Informatii tehnice

Cod Produs 1011112072100124
Producator Polarwood
Specie lemn Stejar
Culoare Bej deschis
Tratament Bizot pe 2 laturi
Selectia lemnului Country
Finisaj Lac de trafic semilucios
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Drinell) 3.7
Grosime lemn nobil 3.5 mm
Incalzire prin pardoseala Da
Dimensiuni 14x188x1800 mm
Impachetare 8 placi, 2.72 m2, 20.8 kg