Parchet Stejar Auriu / COTTAGE PREMIUM 138 FP | Poza 1
Parchet Stejar Auriu / COTTAGE PREMIUM 138 FP | Poza 2
Parchet Stejar Auriu / COTTAGE PREMIUM 138 FP | Poza 3

Parchet Stejar Auriu / COTTAGE PREMIUM 138 FP

209 lei/mp

Calculator pret

m2

209 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
  • Triplustratificat
  • Pentru incalzirea in
    pardoseala
  • Usor de intretinut
  • Sigur pentru copii
  • Pet friendly

Parchet Stejar Auriu Cottage Premium PolarWood 138 FP

#parchetstejarauriucoerentaatemporalaCum arata casa visurilor tale ? Dar parchetul ideal? Parchetul stejar auriu Cottage Premium 138 Full Plank cu aer sentimental, atemporal se inscrie cu succes in concursul alegerii parchetului ideal si are mari sanse sa-l si castige.


La acest model de parchet culoarea naturala aurie a lemnului de stejar a fost evidentiata si mai intens prin finisajul cu lac trafic semilucios. 


Culoarea de stejar auriu face ca parchetul Premium Cottage sa fie integrat cu usurinta in orice stil de amenajare alegi. Parchetul din stejar auriu este probabil cel mai versatil model de parchet. 


Cu parchetul din stejar auriu Cottage Premium 138 cu noduri sanatoase si atent selectionate, designul casei tale va fi echilibrat.Parchet stejar auriu pentru o coerenta atemporala in designul de interior.


Parchetul stejar auriu Cottage Premium 138 Full Plank este accesibil la pret; “tine cu casa”.Se intretine usor, nu are nevoie de tratamente speciale, doar aspirat si sters cu mopul cu talpa si laveta cu microfibra. Pentru asi pastra aspectul semi-lucios se foloseste doar detergent special pentru parchetul din lemn finisat cu lac.


Parchetul auriu din stejar Premium Cottage are 10 ani garantie, dar intretinut cu grija te vei bucura o viata de el.


Daca in timp vrei sa-i schimbi culoarea sau finisajul o poti face de maxim trei ori. Nu este usor sa faci alegerea unui parchet auriu din stejar doar dintr-o descriere, asa ca iti recomandam să vii la noi în showroom. Nicio alegere nu este mai sigura decat cea pe care o faci cu mainile tale. Dintr-o vizita in showroom, nu numai ca vezi efectiv ce parchet urmeaza sa ai in casa, dar poti cunoaste si echipa care urmeaza sa se ocupe de proiectul tau.


Pe langa faptul ca poti vedea toate celelalte modele de parchet, primesti si consultanta in amenajarea interioara. Avem in echipa trei colegi arhitecti specializati in design interior, asa ca te poti consulta cu ei ce accente de culoare sa folosesti pentru a pune cat mai bine in valoare parchetul din stejar auriu.


Echipa de design interior are mostrare de culori, mostrare de tesaturi, cataloage cu obiecte de interior si cam tot ce este nevoie ca sa vezi daca ti se potriveste parchetul auriu din stejar Premium Cottage 138 FP.

Informatii tehnice

Cod Produs 1011111470100124
Producator Polarwood
Specie lemn Stejar
Culoare Bej deschis
Tratament Bizot pe 2 laturi
Selectia lemnului Country
Finisaj Lac de trafic semilucios
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Drinell) 3.7
Grosime lemn nobil 3.5 mm
Incalzire prin pardoseala Da
Dimensiuni 14x138x2000 mm
Impachetare 8 placi, 2.20 m2, 16.8 kg