Parchet Polarwood

25 Produse

Parchet POLARWOOD un brand al producatorului de parchet Karelia

PolarWood parchet inspirat de lumina si liniste


PolarWood este o selectie de parchet triplu stratificat tip dusumea si 3 stripe destinata tinerilor.

Tiparul clasic al ... (ex. parchetului masiv) a fost reinterpretat in stil contemporan pentru a reliefa designul timpului si al naturii, formand o perspectiva neasteptata asupra parchetului stratificat.

Focusul celor de la Polarwood Karelia a fost pus pe lumina polara si pe linistea noptilor polare. Culorile colectiei PolarWood au fost alese in functie de modul in care cade lumina intr-o zi polara de la rasarit la apus. Cromatica si texturile parchetului PolarWood transmit sentimente de pace, armonie, inspiratie, creativitate.

Esentialul modelelor de parchet Karelia PolarWood este vizualul si compozitia si finisajlele deosebite cu lac mat, satinat sau ulei, pe care le poti integra cu usurinta in designul de interior dupa achizitionarea oricarui model de parchet. 

Toata gama Polarwood este de 14 mm grosime si este recomandat ca parchet pentru incalzirea prin pardoseala.


Modelele de parchet din lemn triplu stratificat variaza de la cele mai simple pana la cele mai complexe, diferenta fiind dictata de fibra si culoarea naturala a lemnului, in functie de esenta si de tipul de finisaj si tratament. 

Paleta generoasa de dimensiuni fac din parchetul triplu stratificat  optiunea perfecta atat pentru spatii mici, cat si pentru suprafete de dimensiuni medii si mari. Fiecare tip de finisaj si tratament modeleaza in lemn un caracter unic.

Eleganta si durabilitatea sunt rezultatele unui proces de fabricare indelungat si de finete a prelucrarii lemnului, care fac din parchetul stratificat un bun transmis peste generatii. Polarwood are10 ani garantie oferita de producator, dar intretinut si reconditionat la timp te poti bucura de el o viata. 

Alegeti modelul de parchet potrivit tinand cont de stilul si destinatia incaperii, precum si de efectul final dorit.