Parchet Listone Giordano

44 Produse

Parchet Listone Giordano pentru arhitecti

Listone Giordano este un brand de parchet premium, foarte respectat la nivel international. In 1983, Dr. Guglielmo Giordano a conceput un parchet cu caracteristici inovatoare care a depasit limitele pardoselilor traditionale si a inaugurat o noua era. Atributele cheie ale produselor sunt: stabilitatea, precizia, fiabilitatea frumusetea, rezistenta in timp si respectul pentru mediu. Listone Giordano a atins excelenta in domeniul parchetului din lemn datorita dedicarii si entuziasmulului tuturor oamenilor care lucreaza zi de zi pentru a crea aceste produse minunate si care sunt calauziti de un singur scop - perfectiunea. Descopera calitatea si designul italian in colectiile Classica, Atelier si Natural Genius! Pentru mai multe detalii accesati site-ul https://www.listonegiordano.com/en

Colectia Classica
Colectia Classica de parchet dublustratificat de la Listone Giordano ofera diferite dimensiuni pentru proiectarea personalizata a podelelor naturale. Fie ca doresti ca mobila sa iasa in evidenta sau sa lasi podeaua sa fie vedeta, ori sa sporesti senzatia de spatiu, colectia Classica este raspunsul. Datorita diversitatii de modele si dimensiuni ale placilor de parchet, aceasta colectie permite crearea unor medii personalizate si sugestive in armonie cu felul tau de a trai.

Colectia Atelier
Colectia Atelier de parchet dublustratificat de la Listone Giordano reprezinta locul de intalnire dintre arta traditionala a cioplitorilor din lemn si tehnologie. Competentele artizanale traditionale sunt utilizate la fabricarea de produse extraordinare, rezultand un mod cu totul nou de a interpreta fabricarea parchetului din lemn. O colectie versatila, ce completeaza si evidentiaza orice stil de design interior.

Colectia Natural Genius
Colectia Natural Genius de parchet dublustratificat de la Listone Giordano are o interpretare contemporana, in unele cazuri futurista, a pardoselilor din lemn. Se bazeaza pe creativitate si pe talentul din domeniile arhitectura, design si arta grafica. Natural Genius se afla intr-un loc cu totul neconventtional, in care se inspira din trecut si anticipeaza viitorul, astfel incat sa poata inova parchetul dn prezent. Descopera modelele de parchet proiectate cu genialitate de catre designeri italieni remarcabili!