Parchet Teak Masiv Lacuit / Indonezia | Poza 1
Parchet Teak Masiv Lacuit / Indonezia | Poza 2

Parchet Teak Masiv Lacuit / Indonezia

Parchet Teak Masiv Lacuit / Indonezia | Poza 1
Parchet Teak Masiv Lacuit / Indonezia | Poza 2
450 lei/mp

Calculator pret

m2

450 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
  • Masiv
  • Usor de intretinut
  • Sigur pentru copii
  • Pet friendly

Descriere

Parchet Teak Masiv Lacuit – pentru cei care cred ca excelenta se regaseste in frumusetea unui material viu si in bogatia senzatiilor pe care el le trezeste. Teak-ul are o multitudine de avantaje, este un lemn cu rezistenta mecanica si stabilitate dimensionala foarte buna, si duritate medie. 


Parchetul din lemn de Teak oxideaza la lumina, ajungand in timp la un ton de culoare maro inchis, placut privirii. Datorita uleiurilor din compozitia lemnului, care ii confera o rezistenta sporita la umiditate, lemnul de Teak este cea mai recomandata esenta pentru parchet de baie.


Parchetul din Teak este considerat unul din cele mai bune esente de lemn pentru pardoseala, fiind recunoscut pentru rezistenta sa la umezeala si factori agresivi. Teak-ul provine din tari ale Asiei sau Africii si este rezistent si la igrasie, bacterii sau atacul insectelor.

Aceasta proprietate a sa provine si din capacitatea arborelui de a se apleca si a nu se rupe in fata unor vanturi puternice. 

Rasina teak-ului contine un ulei care ii da o rezistenta mare la umiditate. Uleiul in sine il protejeaza de igrasie, bacterii sau insecte.

Teak-ul are o nuanta galben-aurie si fibre distincte aurii. Fibrele sale groase si textura acestuia il fac usor de taiat si modelat.


Parchet Teak masiv lacuit – Aspectul sau estetic impecabil, cu o coloristica in tonuri de maro, atingand pe alocuri nuante mai inchise pe fibra lemnului, va aduce intensitatea si personalitatea Asiei in caminul tau. 


Performante


Gata finisat, pregatit pentru montaj

Nu necesita slefuire

Culoare unica

Stabil dimensional

Rezistent la trafic si uzura

Rezistent la patare si murdarie

Informatii tehnice

Dimensiuni 14 x 90 x 400 - 1200 mm
Finisaj Lac satinat sau ulei UV
Detaliu Prin lipire cu adeziv
Duritate (Janka) 1000
Incalzire prin pardoseala Nerecomandat
Sistem de imbinare Nut si feder