Parchet lemn masiv

20 Produse

Parchet Lemn Natural Masiv Exotic si Autohton

“Parchetul din lemn masiv este un compliment adus casei”


Parchetul din lemn  masiv a fost inceputul, cu el am inceput meseria de parchetari. Are un loc special in povestile noastre, in casele noastre.


Parchetul din lemn masiv este cel mai versatil tip de parchet datorita faptului ca se poate personaliza asa cum iti doresti. De regula daca alegi un parchet masiv el se livreaza nefinisat, ca mai apoi sa-i dai ce culoare si ce tip de finisaj doresti.


Parchet lemn masiv pret - Pretul parchetului masiv reflecta calitatea excelenta lemnului, prelucrarea de calitate, dimensiunile si selectia lemnului. Parchetul se livreaza nefinisat, cu imbinare nut si feder. Parchetul necesita o slefuire usoara si finisaj dupa montaj. Parchetul din lemn masiv se livreaza cu umiditate intre 8-10%.

Cel mai cautat parchet din lemn masiv de la noi ramane parchetul de stejar care se gaseste intr-o mare varietate de dimensiuni si selectie a lemnului. Selectia lemnului masiv din stejar vine in trei variante: select, natural, rustic.


Parchetul masiv select clasic nu are noduri vizibile, are culoare uniforma si nu prezinta alburn. Lemnul din stejar este debitat transversal, calm, culoare aurie si are o duritate de 3.7 Brinell.


Parchetul masiv natural are noduri mici, nu prezinta alburn si are o subtila varietate de culoare. Aceasta clasa de selectie este cea mai apreciata datorita faptului ca se prezinta ca un parchet dinamic, foarte natural.


Parchetul lemn masiv rustic are variatii mari de culoare, prezinta noduri si este ales in general pentru efectul vizual vibrant si expresiv. Pentru ca in general “parchetul rustic” este asociat cu amenajari rustice, ca la cabana, acest model de parchet masiv si-a pierdut pe nedrept din valoare. Poti pune in valoare un parchet rustic daca alegi o amenajare rustic englezeasca, frantuzeasca sau chiar neoromanesc.


Daca iti doresti parchet tip dusumea ca odinioara, poti alege una din variantele noastre de dusumea stejar sau frasin. Dusumeaua are bizot pe toate 4 laturi, nu necesita chituire si optional poate fi livrata periata din fabrica.


Parchetul masiv se monteaza prin lipire cu adeziv bicomponent poliuretanic. Alegerea adezivului depinde de dimensiunile lamelelor de parchet. Parchetul se poate finisa cu lac sau ulei pentru parchet si i se poate da orice culoare doriti. In anul 2018 in trend este parchetul stejar gri, parchetul stejar alb, parchetul stejar crem si parchetul stejar baituit in culoare nuc.


Puteti alege unul din cele patru modele de montaj parchet masiv: Herringbone, Chevron, Mozaic sau Englezesc.


Pentru finisaj poti alege sa-l finisam cu ulei sau lac ultramat, mat, satinat sau lucios. Lacul pentru parchetul masiv se gaseste in variante de trafic rezidential si trafic ridicat. Pentru lacuirea parchetului masiv in spatii rezidentiale recomandam Lac Bona Mega, iar pentru parchetul lemn masiv utilizat in spatii cu trafic comercial recomandam Lacul Bona Traffic HD.

Livram parchet masiv: Bucuresti, Cluj, Constanta, Sibiu, Iasi, Timisoara, Craiova, Focsani...