Parchet lemn masiv

16 Produse

Parchet Lemn Masiv Stejar Masiv Clasic Si Dusumele Din Stejar Masiv

Parchetul din stejar masiv a fost inceputul, cu el am inceput meseria de parchetari. Are un loc special in povestile noastre, in casele noastre.
Daca iti doresti parchet din lemn masiv sau dusumele din stejar, aici te poti informa despre pret, dimensiuni, selectia lemnului ce culori si finisaje poti alege.

Dusumele din stejar masiv, nemuritoare, pentru generatia urmatoare.

Alege cele mai durabile, mai grele si robuste dusumele din stejar masiv
Suntem mandri de fiecare data cand prezentam dusumelele din lemn masiv, sunt atat de frumoase, grele si bine executate incat te lasa fara cuvinte. Sunt impecabile, sunt premium. Toate dusumele au bizot pe toate cele patru laturi care scoate si ma mult in evidenta aspectul de dusumea din lemn masiv. Vino in showroom sa vezi cu mainile tale.

Selectia lemnului la dusemelele din stejar masiv

Dusumea Stejar Select – lemnul de stejar este curat, calm, fara noduri mari, doar muguri de pana la 5 mm;
Dusumea Stejar Rustic Modern – lemnul de stejar prezinta noduri, dar nu crapaturi. Nodurile sunt estetice visual, cu marimi de pana la 5 cm.

Montajul dusumelelor din stejar masiv

Montajul dusumelelor din stejar se face exclusiv prin lipire cu adeziv special pentru placi de parchet de mari dimensiuni. Poti alege montaj englezesc sau poti alege mai multe latimi pentru a accentua si mai mult aspectul de dusumea din stejar.

Preturile Dusumele din Stejar Masiv

Preturile reflecta calitatea excelenta lemnului, dimensiunile si selectia lemnului. Dusumelele din stejar se livreaza nefinisate, perfect calibrate din fabrica, nu necesita raschetare sau chituire dupa montaj. Dusumele din stejar cu umiditate intre 8-10%.
Pretul dusumelelor din stejar au TVA inclus.

Selectia lemnului la parchetul clasic din stejar

Parchet Stejar Select – lemnul de stejar este curat, calm, fara noduri mari, doar muguri de pana la 3 -5 mm;
Parchet Stejar Natur – lemnul de stejar prezinta noduri, dar nu crapaturi. Nodurile sunt estetice visual, cu marimi de pana la 1 cm.

Montaj parchetului clasic din stejar

Montajul se face exclusiv prin lipire cu adeziv special pentru parchet cu dimensiuni mici si medii ale lamelelor de parchet, Puteti alege unul din cele patru modele de montaj : Herringbone, Chevron, Mozaic sau englezesc.

Preturile Parchetului Din Stejar Masiv Clasic

Pretul parchetului reflecta calitatea excelenta lemnului, dimensiunile si selectia lemnului. Parchetul se livreaza nefinisat, cu imbinare nut si feder. Parchetul din stejar necesita o slefuire usoara si finisaj dupa montaj. Parchet stejar masiv cu umiditate intre 8-10%.
Pretul dusumelelor din stejar au TVA inclus.

Finisaje si culori

Parchetul si dusumelele din stejar masiv se livreaza nefinisate. Poti alege sa-l finisam cu ulei pentru parchet sau lac (ultramat, mat, satinat, lucios). Alege-ti culoarea preferata: natural, stejar ton inchis, gri pe mai multe multe tonuri, negru, maro, nuc, alb, etc.

Pentru finisajul parchetului si dusumelelor folosim doar uleiurile Bona: Bona Craft Oil, Bona HardWax Oil, Bona Rich Tone.

Daca alegi sa folosim lacul pentru finisaj iti recomandam produsele de la Bona: Lac Bona Traffic HD, Lac Bona Traffic Natural, Lac Bona Mega.