Parchet Gri / STEJAR URANIUM 3S | Poza 1
Parchet Gri / STEJAR URANIUM 3S | Poza 2
Parchet Gri / STEJAR URANIUM 3S | Poza 3

Parchet Gri / STEJAR URANIUM 3S

149 lei/mp

Calculator pret

m2

149 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
 • Triplustratificat
 • Pentru incalzirea in
  pardoseala
 • Usor de intretinut
 • Sigur pentru copii
 • Pet friendly

Parchet Triplustratificat Gri Stejar Uranium Polarwood 3S

...un altfel de gri, un altfel de parchet ...chic


Ce au in comun parchetul gri triplustratificat Uranium, cateva obiecte de mobilier simple si piesa de teatru “Asteptandu-l pe Godot” de Samuel Beckett?


- Minimalismul scandinav.


Daca ai ales o amenajare interioara moderna in stilul scandinav simplu, curat, atunci parchetul gri Uranium este o alegere inspirata. Fibra lemnului de stejar este periata, baituita cu pigment gri deschis si finisata cu ulei UV, iar rezultatul final este un parchet cu tonalitati gri, uniform si cu multa personalitate.Pret | Raport Calitate Pret De Necontestat


Prin comparatie cu un parchet laminat* de calitate care nu are lemn in compozitie si are pretul mediu de 128, 90 Lei, parchetul gri Uranus este 100% din lemn. Cumpara un parchet stratificat din lemn de calitate potrivit pentru orice amenajari interioare.Tipul Parchetului | Parchet Triplustratificat 3S


Aspectul parchetului gri din stejar ofera o alta perpectiva asupra parchetului de culoare gri deschis. Acest model de parchet triplu stratificat este optiunea perfecta cand cauti un parchet din lemn natural de culoare gri deschis. 


Finisajul parchetului gri | Ulei UV, Periaj, Bait 


Parchetul stratificat de stejar este finisat cu Ulei UV mat de cea mai buna calitate ce lasa textura lemnului in forma ei naturala, oferind protectie ridicata la traficul rezidential. Periajul si finisajul de fond cu bait pigment crem face model de parchet foarte atractiv vizual. Griul, o culoare tot mai folosita la alegerea pardoselii, da un aspect nobil si elegant plin de detalii naturale. 


Selectia lemnului | Natur echilibrat


Lemnul de stejar este natur, echilibrat si ales in mod intentionat fara noduri. Periajul fin foarte special, da lemnui de stejar un desen ce intensifica fladerul proeminent al fiecarei lamele de parchet. 


Dimensiunile placilor de parchet | Lungime si Latime Fixa


3,5/14 x 188 x 2266 mm 

Stratul de lemn de stejar periat este de 3,5 mm iar stratul suport confectionat din pin nordic este de 10,5 mm. Ultimul strat, denumit de contra balans este dintr-o singura bucata, caracteristica ce ajuta la stabilitatea dimensionala a dusumelei. 


Garantie | 10 de ani 


Producatorul Karelia finlandez de parchet triplustratificat de calitate superioara ofera 10 ani garantie pentru acest model de parchet. Dupa 10 ani se recomanda o slefuire si aplicarea unui nou finisaj. Polarwood este un brand al Karelia. 


Ecologie | Proces de fabricate curat cu impact minim asupra mediului 


Karelia este un producator de parchet cu traditie din Finlanda. Inca de la inceputuri Karelia a tratat lemnul cu respect, facand o arta din prelucrarea lui. Finlandezi au in folclor respectul pentru padure si tot ce este natural. Karelia produce cu mandrie parchet triplustratificat de esenta tare fiind responsabili cu intretinerea padurilor si a mediului.


Recomandari 

 • Alege montajul de calitate prin lipire cu adeziv silanic Bona R848T
 • Curata parchetul triplu stratificat Uranium cu detergent special pentru parchetul finisat cu ulei  Bona Soap
 • Foloseste un mop cu talpa pentru curatarea parchetului (Bona SprayMop)
 • Pune pasla pe picioarele scaunelor, mesei, mobilei


Parchetul Uranium de la Polarwood este recomandat pentru incalzirea prin pardoseala.

Nu este usor sa faci alegerea unui parchet doar dintr-o descriere, asa ca iti recomandam să vii la noi în showroom. Nicio alegere nu este mai sigura decat cea pe care o faci cu mainile tale. Dintr-o vizita in showroom, nu numai ca vezi efectiv ce urmeaza sa ai in casa, dar poti cunoaste si echipa care urmeaza sa se ocupe de proiectul tau.


Pe langa faptul ca poti vedea toate celelalte modele de parchet, primesti si consultanta in amenajarea interioara. Avem in echipa colegi arhitecti specializati in design interior, asa ca te poti consulta cu ei ce accente de culoare sa folosesti. 


Deoarece suntem distribuitori si montatori de parchet Karelia de 10 ani putem sa-ti raspundem la toate intrebarile tehnice despre produs si montajul parchetului gri Uranium. 

Informatii tehnice

Cod Produs 3011128162021124
Producator Polarwood
Specie lemn Stejar
Culoare Gri
Tratament Periat
Selectia lemnului Natur
Finisaj Ulei UV
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Drinell) 3.7
Grosime lemn nobil 3.5 mm
Incalzire prin pardoseala Da
Dimensiuni 14x188x2266 mm
Impachetare 8 placi, 3.41 m2, 26.0 kg