Parchet dublu stratificat Boen

18 Produse

Parchet Pentru Incalzirea In Pardoseala, Parchet Dublu Stratificat Pentru Amenajari in Stil Nordic de la Boen.


Va prezentam parchetul  Boen pentru incalzirea in pardoseala fabricat in Elvetia. Un parchet dublu stratificat sinonim cu precizie, performanta, estetic, special pentru incalzirea prin pardoseala.

Parchetul dublustratificat de la Boen se gaseste in diferite tonuri de culoare si esente de lemn consacrate pentru rezisenta in timp. Culoarea parchetului are cel mai mare impact vizual asupra orcarei camere. Culorile parchetului sunt variate de la culorile naturale ale lemnului pana la cele cu design special, pigmentate cu uleiuri colorate sau tratate special prin procese de afumare a lemnului.

Designul placilor de parchet dublu stratificat pentru incalzirea prin pardoseala de la Boen vine in trei dimensiuni si sunt impartite in trei colectii pentru a alege cu usurinta:

  • Colectia Prestige - 10,5 x 70 x 590 mm / 3,5 mm stratul de uzura din lemn nobil comparabil cu un parchet masiv
  • Colectia Maxi - 10,5 x 100 x 1000 mm / 3,5 mm stratul de uzura din lemn nobil comparabil cu un parchet masiv
  • Colectia Finesse - 10,5 x 135 x 1350 mm / 3,5 mm stratul deuzura din lemn nobil comparabil cu un parchet masiv

Toate modelele de parchet au stratul suport din lemn de pin, montat transversap pentru o mai buna stabilitate dimensionala a parchetului. Parchetul dublu stratificat din colectia Finesse se poate comanda in varianta cu sau fara micro bizot, finisat cu lac sau ulei. Acest parchet stratificat este compatibil cu orice incalzire in pardoseala, electrica sau cu agent termic. Parchetul pentru incalzire in pardoseala se monteaza intodeauna prin lipire pe toata suprafata cu adeziv elastic pe baza de silan.

Tot parchetul pentru incalzirea in pardoseala dublustratificat de la Boen are Conductivitate Termica de 0.15 W/ (m·K); conform DIN 14342 si o Rezistenta Termica de 0.07 m2 · K/ W; conform EN 12524.

Boen pune un mare accent pe tratatrea suprafetelor de parchet incalzire pardoseala si ne ofera parchet lacuit mat, satinat dar si Ultra Mat prin lacul inovativ Live Pure. Finisajul Live Pure lasa lemnul natural fara ai schimba culoarea, este mai rezistent la murdarie, lichide, decat marea majoritate a finisajelor, are o mai mare stabilitate UV si este usor de intretinut.

Parchet Incalzire Pardoseala


  • Oferta de pret dupa bugetul tau
  • Garantie 5 ani pentru montajul parchetului executat de parchetarii nostri
  • Transport gratuit oriunde in tara


Pretul parchetului este determinat de tipul de lemn, format si de tratamentul de suprafata. Tot parchetul de la Boen este de calitate superioara si are pret potrivit pentru fiecare buget.