Parchet dublu stratificat

72 Produse

Parchetul dublu stratificat este perfect pentru cei care isi doresc parchet pentru incalzire in pardoseala.

Datorita constructiei de 10-11 mm grosime are un transfer termic foarte bun. Acest tip de parchet se monteaza exclusiv prin lipire, avand imbinarea clasica nut / feder. Se poate utiliza in toata locuinta, inclusiv in bucatarii si bai. Parchet pe Viata are cateva modele de parchet dublu stratificat pe care le puteti alege pentru bai, ca de exemplu parchet dublu stratificat Teak. Intretinerea acestui tip de parchet se face cu usurinta la fel ca in cazul oricarui tip de parchet din lemn.

Cromatic, parchetul dublu stratificat se gaseste in multe variante de culori, de la culoarea clasica a stejarului pana la mutitudinea de culori ale esentelor exotice. In functie de preferinta puteti alege un parchet dublu stratificat finisat cu lac ultra mat, mat, satinat, sau cu ulei natural.

Preturile pentru parchetul dublu stratificat sunt destul de mari in comparatie cu celelalte tipuri de parchet, dar la Parchet pe Viata poti negocia cu usurinta un pret mai mic. Trimite-ne o cerere de oferta si vei primi o oferta completa si defalcata cu tot ce ai nevoie pentru proiectul tau.