Parchet dublu stratificat

72 Produse

Parchet dublu stratificat special pentru incalzire in pardoseala 

Alege din +70 de modele de parchet dublu stratificat "parchet pentru incalzire in pardoseala". Calitate 100% Garantata. Garantie 25 Ani. Montaj Specializat

Parchetul dublu stratificat este utilizat cel mai adesea in amenajarile interioare unde avem incalzire in pardoseala. Calitatile sale - transfer termic bun, stabilitate dimensionala, strat de lemn nobil din lemn masiv, finisajele deosebite fac din parchetul dublu stratificat un produs extrem de cautat pentru pardoselile interioare. Parchetul dublustratificat odata montat arata la fel ca un parchet masiv.

Parchetul dublu stratificat din lemn iti transforma bucataria, living-ul, dormitoarele in cele mai autentice si atragatoare spatii. Parchetul este rezistent la trafic rezidential datorita finisajelor cu lac trafic sau ulei UV de cea mai buna calitate, testate in timp. 


  • Ai intrebari tehnice despre parchetul dublu stratificat pentru incalzire prin pardoseala?
  • Vrei sa stii daca parchetul ales se potriveste cu planul tau de amenajare?
  • Nu-ti lasa intrebari fara raspuns, te putem ajuta, ne poti suna sau trimite un email Contact.


Datorita constructiei de 10 mm grosime un parchet dublu stratificat are un transfer termic foarte bun si o rezistenta termica mica. Acest tip de parchet se monteaza exclusiv prin lipire, avand imbinarea clasica nut / feder. Se poate utiliza in toata locuinta, inclusiv in bucatarii si bai. Parchet pe Viata are cateva modele de parchet dublu stratificat pe care le puteti alege pentru bai, ca de exemplu parchet dublu stratificat Teak. Intretinerea acestui tip de parchet se face cu usurinta la fel ca in cazul oricarui tip de parchet din lemn.

O pardoseala dublu stratificata are stratul de uzura de 3,5 mm, stratul suport este confectionat din mesteacan sau pin nordic. Sunt stabile dimensional si opun o rezistenta termica mica. Parchetul pe suport de mesteacan asigura o stabilitate dimensionala mai buna fata de alte tipuri de strat suport. 

Intretinerea parchetului dublu stratificat se face cu usurinta, stergeti parchetul cu Spray Mop cu talpa si laveta cu microfibra. Cel mai important aspect este sa folosit intodeauna detergentul special pentru tipul de finisaj al parchetului:

  • Pentru parchetul dublu stratificat lacuit folositi detergent Bona Cleaner special pentru suprafete finisate cu lac
  • Pentru parchetul dublu stratificat finisat cu ulei UV folositi detergent Bona Soap special pentru tipurile de parchet finisate cu ulei.

Cromatic, parchetul dublustratificat se gaseste in multe variante de culori, de la culoarea clasica a stejarului pana la mutitudinea de culori ale esentelor exotice. In functie de preferinta puteti alege un parchet dublu stratificat finisat cu lac ultra mat, mat, satinat, sau cu ulei natural.

Preturile pentru parchetul dublustratificat sunt destul de mari in comparatie cu celelalte tipuri de parchet, dar la Parchet pe Viata poti negocia cu usurinta un pret mai mic. Trimite-ne o cerere de oferta si vei primi o oferta completa si defalcata cu tot ce ai nevoie pentru proiectul tau.

Asiguram montaj pentru toate modelele de parchet dublu stratificat. Garantie de buna executie 5 ani.


Alege adezivul silanic Bona R848T pentru montajul parchetului pentru incalzirea prin pardoseala.


Parchet pe Viata este distribuitor parchet dublu stratificat Kahrs, Boen, Listone Giordano.