Parchet dublu stratificat

72 Produse

Parchetul dublu stratificat 10 mm special pentru incalzire in pardoseala 

Alege din +100 de modele de parchet. Calitate 100% Garantata. Garantie 25 Ani. Montaj Specializat

Datorita constructiei de 10 mm grosime parchetul dublu stratificat are un transfer termic foarte bun si o rezistenta termica mica. Acest tip de parchet se monteaza exclusiv prin lipire, avand imbinarea clasica nut / feder. Se poate utiliza in toata locuinta, inclusiv in bucatarii si bai. Parchet pe Viata are cateva modele de parchet dublu stratificat pe care le puteti alege pentru bai, ca de exemplu parchet dublu stratificat Teak. Intretinerea acestui tip de parchet se face cu usurinta la fel ca in cazul oricarui tip de parchet din lemn.

O pardoseala dublu stratificata are stratul de uzura de 3,5 mm, stratul suport este confectionat din mesteacan sau pin nordic. Sunt stabile dimensional si opun o rezistenta termica mica. Parchetul pe suport de mesteacan asigura o stabilitate dimensionala mai buna fata de alte tipuri de strat suport. 

Cromatic, parchetul dublustratificat se gaseste in multe variante de culori, de la culoarea clasica a stejarului pana la mutitudinea de culori ale esentelor exotice. In functie de preferinta puteti alege un parchet dublu stratificat finisat cu lac ultra mat, mat, satinat, sau cu ulei natural.

Preturile pentru parchetul dublustratificat sunt destul de mari in comparatie cu celelalte tipuri de parchet, dar la Parchet pe Viata poti negocia cu usurinta un pret mai mic. Trimite-ne o cerere de oferta si vei primi o oferta completa si defalcata cu tot ce ai nevoie pentru proiectul tau.

Asiguram montaj pentru toate modelele de parchet dublu stratificat. Garantie de buna executie 5 ani.


Alege adezivul silanic Bona R848T pentru montajul parchetului pentru incalzirea prin pardoseala.


Parchet pe Viata este distribuitor parchet dublu stratificat Kahrs, Boen, Listone Giordano.