Parchet Boen

32 Produse

Parchet Boen pentru interioare cu design nordic

Producatorul norvegian de parchet triplu si dublu stratificat Boen are colectii care te surprind vizual si tactil. Aproape toate modelele de parchet de la Boen au ceva special si sunt finisate cu lacuri pentru trafic si uleiuri naturale.

Parchetul dublu stratificat si colectia Fashion sunt fabricate in Elvetia, iar restul modelelor sunt fabricate in Lituania. Descopera parchetul Boen in toata diversitatea lui. Boen este un producator cu renume in cazul pardoselilor pentru salile de sport si ne mandrim ca suntem distribuitori Boen in Romania.

Parchet Boen, calitate si design pentru toate stilurile de amenajare.

  • Parchetul Boen Pure Nordic invita natura la tine in casa. Accesorizeaza interiorul in culori blande, inspirate din luminile pale ale nordului.
  • Parchetul Urban Contrast, joaca-te cu contrastele: tonuri pale ale unei pardoseli solide de stejar versus culori inchise, mate, saturate pe un perete-acccent sau piese decorative. Efectul este spectaculos!
  • Parchet Boen Classic Elegance - daca vrei sa ramai intr-o zona mai sigura, mai confortabila, opteaza pentru o varianta ton sur ton. Completeaza cromatica incaperii prin nuante sau tonuri apropiate pardoselii.
  • Parchet Boen Modern Rustic - foloseste-te de texturi pentru a recrea o ambianta inspirata de natura; pe langa fibra lemnului din pardoseala, completeaza ambientul cu materiale precum lana, bumbac, in sau iuta pentru aceea senzatie de caldura. Texturile rugoase versus cele netede, fine, aduc un plus de interes amenajarii in spirit nordic. Ai nevoie de diversitate pentru ca spatiul sa nu para banal si plat.