Parchet Alb Super Lucios / FAG OPAQUE | Poza 1
Parchet Alb Super Lucios / FAG OPAQUE | Poza 2
Parchet Alb Super Lucios / FAG OPAQUE | Poza 3
Parchet Alb Super Lucios / FAG OPAQUE | Poza 4

Parchet Alb Super Lucios / FAG OPAQUE

550 lei/mp

Calculator pret

m2

550 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
 • Triplustratificat
 • Pentru incalzirea in
  pardoseala
 • Usor de intretinut
 • Sigur pentru copii
 • Pet friendly

Parchet Alb Super Lucios Fag Opaque


Acest model de parchet triplu stratificat alb super lucios de lux poate deveni piesa de suflet a unui cuplu de nebuni frumosi, excentrici, care se arunca in viata plini de incredere si care fac din designul interior o fantezie sclipitoare.


Ei isi creaza propria lume a designului luxuriant, unde realitatea cenusie sufocanta, este decupata din rutina celor care fac amenajari riscante, repetative la limita bunului gust. 


Parchetul alb super lucios Fag Opaque deschide apetitul si cursa pentru achizitionarea acelor piese de design interior care desavarsesc amenajarile de interior de lux. Tipul Parchetului | Parchet Triplustratificat Tip Dusumea FP 187 mm


Aspectul parchetului Alb Super Lucios Fag Opaque  ofera o alta perpectiva asupra parchetului alb super lucios. Acest model de parchet triplu stratificat este optiunea perfecta cand iti doresti un parchet de lux din lemn natural alb si super lucioasa. 


Finisajul parchetului Fag Opaque | Lac  Alb Trafic Super Lucios, Micro Bizot pe 4 laturi


Parchetul stratificat de fag este finisat cu Lac Trafic super lucios de cea mai buna calitate ce lasa textura lemnului in forma ei naturala, oferind protectie ridicata la traficul rezidential. Finisajul de fond cu bait pigment alb face model de parchet foarte atractiv vizual. 


Selectia lemnului | Select


Lemnul de fag este ales in mod intentionat fara noduri, curat, pentru ca beneficiarii acestei pardoseli de lux sa se bucure de toata frumusetea lemnului de fag. 


Dimensiunile placilor de parchet tip dusumea | Lungime si Latime Fixa

3,5/15 x 187 x 1420 mm 

Stratul de lemn de fag periat este de 3,5 mm iar stratul suport confectionat din pin nordic este de 10,5 mm. Ultimul strat, denumit de contra balans este dintr-o singura bucata, caracteristica ce ajuta la stabilitatea dimensionala a dusumelei. 


Garantie | 30 de ani 


Producatorul Kahrs produce de peste 60 de ani parchet triplustratificat de calitate superioara. Asta inseamna experienta, traditie, dar si siguranta ca la achizitionarea dusumelei Earth obtineti un produs cu o calitate testata in timp. Garantia de 30 de ani te ajuta sa in alegerea unui parchet de calitate ce dureaza in timp. Daca respectati sfaturile de intretinere de la Kahrs aceasta dusumea rezita o viata. 


Ecologie | Proces de fabricate curat cu impact minim asupra mediului 


Kahrs sunt primii care au introdus in procesul de fabricatie produsele ecologice cu impact minim asupra mediului. Parchetul este fabricat in Suedia si are toate certificarile pentru a fi clasificat ca produs ecologic. 


Recomandari 

 • Alege montajul de calitate prin lipire cu adeziv silanic Bona R848T

 1. Curata parchetul triplu stratificat crem perlat super lucios cu detergent special pentru parchetul finisat cu lac Bona Cleaner

 • Foloseste un mop cu talpa pentru curatarea parchetului (Bona SprayMop)
 • Pune pasla pe picioarele scaunelor, mesei, mobilei


Parchetul Alb Super Lucios Gag Opaque NU este recomandat pentru incalzirea prin pardoseala.


Nu este usor sa faci alegerea unui parchet doar dintr-o descriere, asa ca iti recomandam să vii la noi în showroom. Nicio alegere nu este mai sigura decat cea pe care o faci cu mainile tale. Dintr-o vizita in showroom, nu numai ca vezi efectiv ce urmeaza sa ai in casa, dar poti cunoaste si echipa care urmeaza sa se ocupe de proiectul tau.


Pe langa faptul ca poti vedea toate celelalte modele de parchet, primesti si consultanta in amenajarea interioara. Avem in echipa colegi arhitecti specializati in design interior, asa ca te poti consulta cu ei ce accente de culoare sa folosesti. 


Deoarece suntem distribuitori si montatori de parchet Karelia/Karelia de 10 ani putem sa-ti raspundem la toate intrebarile tehnice despre produs si montajul parchetului.

Informatii tehnice

Cod produs 151N8MBKW8KW240
Brand Kahrs
Specie lemn Fag
Culoare Alb/Ivory
Tratament Bizot mic pe 4 laturi, Baițuit
Selectia lemnului Select
Finisaj Lac de trafic lucios
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.8
Grosime lemn nobil 3.5 mm
Incalzire prin pardoseala Da
Dimensiuni 15x187x2420mm
Impachetare 6 placi, 2.72 m2, 22.0 kg