Parchet

275 Produse

Parchet din lemn 100%.

Parchet din lemn 100% asta va oferim. Pentru noi, “daca nu e din lemn, NU e parchet”* . Modelele de parchet triplu stratificat, dublu stratificat si parchet masiv, deck, comercializate de Parchet pe Viata, sunt fabricate de unii dintre cei mai importanti producatori din Europa, cum ar fi Kahrs, Boen, Listone Giordano, Karelia, Polarwood.

Aici gasiti imagini la rezolutie inalta ale produselor noastre, astfel incat sa puteti alege cu usurinta parchetul din lemn pe care vi-l doriti, conform propriei viziuni de design interior, inainte de a veni la showroom-ul nostru.

Aveti posibilitatea sa filtrati produsele dupa mai multe criterii, cum ar fi esenta, pretul, culoarea, tipul de design sau producator, sa le comparati si sa solicitati oferta completa si detaliata direct de pe site. Va oferim:

  • O selectie mare de parchet din lemn de diverse esente, culori, grosimi si dimensiuni;
  • Varietate de esente de lemn, de la cele locale de stejar, frasin la esentele de lemn exotic, cum ar fi palisandru, sucupira, iroko, teak sau merbau;
  • Preturi avantajoase la parchet pentru incalzirea in pardoseala, parchet triplu stratificat si parchet masiv;
  • Promotii frecvente cu reduceri de preturi, gratuitati sau concursuri cu premii;

Parchet din lemn: pentru cei care stiu ca durata in timp a parchetului este o valoare care trebuie pretuita si impartasita.
*Parchet pe Viata nu recomanda, nu comercializeaza si nu monteaza pardoseli laminate (parchet laminat).