Parchet

275 Produse

Parchet 100% din lemn asta va oferim. Pentru noi, “daca nu e din lemn, NU e parchet”* 


Aici gasesti tipuri de parchet dublu sau triplu stratificat pentru incalzirea in pardoseala fabricate de unii dintre cei mai importanti producatori de parchet din Europa, cum ar fi Kahrs, Boen, Listone Giordano, Karelia, Polarwood.

Descopera parchetul stratificat de 10 mm, 14 mm, 15 mm si 20 mm de calitate superioara cu finisaje speciale executate manual, dar si parchet stratificat nefinisat pentru proiecte personalizate.

Tot parchetul are imagini la rezolutie inalta, astfel incat sa puteti alege cu usurinta conform propriei viziuni de design interior, inainte de a veni la showroom-ul nostru. Toate modelele de parchet stratificat se pot folosi si la incalzire in pardoseala electrica.

Aveti posibilitatea sa filtrati parchetul dupa mai multe criterii, cum ar fi esenta, pret, culoarea, tipul de design sau producator, sa le comparati si sa solicitati oferta completa si detaliata direct de pe site. 

Va oferim:

  • O selectie mare de parchet stratificat pentru incalzirea in pardoseala finisat in diverse culori;
  • Varietate de esente de lemn, de la cele locale, parchet stratificat de stejar, frasin la esentele de lemn exotic, cum ar fi nuc american, iroko, teak sau merbau;

  • Preturi avantajoase la parchet stratificat pentru incalzirea in pardoseala;
  • Promotii frecvente cu reduceri de preturi, gratuitati sau concursuri cu premii;


Parchet incalzire prin pardoseala de calitate superioara pentru cei care stiu ca durata in timp a parchetului este o valoare care trebuie pretuita si impartasita.

*Parchet pe Viata nu recomanda, nu comercializeaza si nu monteaza pardoseli laminate (parchet laminat).