Gigi Vasilache

Owner

Gigi este artizanul Parchet pe Viata, omul cu viziunea care iubeste lemnul si vrea sa-i dea o viata mai lunga in casele oamenilor decat in natura. Gigi stie totul despre parchetul masiv, cel stratificat si despre montajul parchetului. El iti poate recomanda produsul potrivit pentru casa ta si tot cu el iti planifici lucrarea. Gigi este manager la Parchet pe Viata, fotograf pasionat, motociclist de aventura si internaut convins. Doarme pe furis de teama ca ideile sa nu ii scape pe usa dormitorului. Scoala vietii lui îl recomanda.

Alex Bucur

Arhitect

La Parchet pe Viata, Alex vine in intampinarea clientilor cu idei de texturi, culori si materiale, pentru ca acestia sa gaseasca cel mai potrivit parchet prin care sa-si innobileze casele. Alex te poate ajuta cu idei si in cazul in care ai nevoie de sfaturi privind stiluri si culori de mobilier si accesorii pentru casa ta. Alex, arhitect cu multe talente la Interiology, om de lume, pasionat de logo-uri, concerte si biciclete, stie ca pofta vine lucrand. Te surprinde atunci cand crezi ca stii totul despre el.

Irina Niculaie

Assistent Marketing și Vânzări

Irina are experienta in media, marketing si organizare de evenimente. Este omul care se ocupa de continutul mesajelor pe care le transmitem si care asigura suportul echipei de marketing si vanzari. Vede lemnul ca pe o bucata de istorie, natura si arta. Citeste literatura postmoderna si e pasionata de filme cu Audrey Hepburn. Jura pe Chanel ☺ ca va fi aici 100 % pentru a simplifica efortul tau si pentru a gasi un raspuns la orice problema ai avea.

Iulian dumitru

Marketing Manager

Rolul lui Iulian la Parchet pe Viata este sa gaseasca clienti iubitori de lemn care apreciaza acesta arta si isi doresc cel mai bun parchet in casele lor. Iulian are peste 10 ani de experienta in marketing si comunicare, atat de partea agentiilor cat si companiilor client. Ii place sa experimenteze si sa-si extinda tot timpul perpectivele si o face prin calatorii, carti, muzica, sport. Este un mare admirator al artei in toate formele sale de exprimare, prin urmare si al artei prelucrarii lemnului care are puterea sa aduca o particica de natura in casele oamenilor.

Alexa

Meșter Parchetar

Alexa este unul dintre mesterii parchetari din Bucuresti, cu experienta de 12 ani si este certificat Bona. Fie ca este vorba de slefuire, finisare, instalare sau intretinere, detine intotdeauna solutia pentru a va bucura de un montaj fara cusur. Parchetul stratificat sau masiv nu are secrete pentru el. In timpul liber, nu rateaza nicio reuniune de familie sau iesiri la picnic. Stie ca fericirea de acasa il motiveaza sa faca totul cu pasiune.

Miki

Meșter Parchetar

Miki este pasionat de lemn de 7 ani. Stie ca personalitatea lemnului se reflecta in detalii: in culoare, in rezistenta in timp si in fibra unica. Parchetul intra in armonie cu arhitectura casei, cu mobilierul ales si cu personalitatea ta. Pune-l la incercare! Atunci cand nu se concentreaza pe parchet l-ati putea intalni intr-un parc din capitala alergand. Sau la pescuit cu prietenii.

Vasile

Meșter Parchetar

Vasile detine tainele mestesugitului de parchet de 11 ani. Se pricepe foarte bine la montajul parchetului masiv care e sensibil la variatii de umiditate si are grija ca imbinarile lamelelor sa fie perfecte. Cu o precizie milimetrica, finiseaza suprafata suport si asigura un montaj stabil, uniform si precis. Pentru ca stie ca pasiunile au nevoie de incurajare, isi sustine fiul in competitii de fotbal.

Mihai

Meșter Parchetar

Mihai realizeaza de 11 ani montaje perfecte de parchet. Pregateste cu grija stratul suport pentru ca mai apoi sa foloseasca materialul autonivelant peste care va prinde viata parchetul tau. E specialist in alegerea parchetului pentru incalzirea prin pardoseala pentru ca tu sa te bucuri de confort termic uniform, eficient, ecologic. Mihai este precis precum un ceas elvetian. Nu intarzie niciodata. Stie ca disciplina si ordinea isi pun amprenta pe munca sa. De aceea, ii place sa dea 100% din ceea ce poate.

Marin

Meșter Parchetar

Marin da personalitate parchetului din 2000. Este unul dintre mesterii parchetari din Bucuresti care exceleaza in montajul scarilor interioare. Se joaca cu geometria si matematica tipurilor de parchet stratificat atunci cand il monteaza si iti recomanda cele mai bune produse pentru intretinere. Cand nu isi pune amprenta asupra lemnului, face sport si se antreneaza pentru a face fata celor ma mari suprafete.