Parchet pe Viata 2008-2018

Parchet pe Viata este o poveste nascuta din dragostea pentru lemn si design de interior. In cautarea celui mai potrivit nume, am pus laolalta tot ceea ce ne inspira zi de zi si valorile care ne definesc. Credem ca putem schimbam lumea prin design si servicii zeiss. 

Parchet pe Viata de 10 ani in aceeasi formula.


Gigi Vasilache

Gigi Vasilache

OWNER 

Gigi este artizanul Parchet pe Viata, omul cu viziunea care iubeste lemnul si vrea sa-i dea o viata mai lunga in casele oamenilor decat in natura. Gigi stie totul despre parchetul masiv, cel stratificat si despre montajul parchetului. El iti poate recomanda produsul potrivit pentru casa ta si tot cu el iti planifici lucrarea. Gigi este manager la Parchet pe Viata, fotograf pasionat, motociclist de aventura si internaut convins. Doarme pe furis de teama ca ideile sa nu ii scape pe usa dormitorului. Scoala vietii lui îl recomanda.

Alex Bucur

Alex Bucur

ARHITECT 

La Parchet pe Viata, Alex vine in intampinarea clientilor cu idei de texturi, culori si materiale, pentru ca acestia sa gaseasca cel mai potrivit parchet prin care sa-si innobileze casele. Alex te poate ajuta cu idei si in cazul in care ai nevoie de sfaturi privind stiluri si culori de mobilier si accesorii pentru casa ta. Alex, arhitect cu multe talente la Interiology, om de lume, pasionat de logo-uri, concerte si biciclete, stie ca pofta vine lucrand. Te surprinde atunci cand crezi ca stii totul despre el.

 Alexa

Alexa

MESTER PARCHETAR 

Alexa este unul dintre mesterii parchetari din Bucuresti, cu experienta de 12 ani si este certificat Bona. Fie ca este vorba de slefuire, finisare, instalare sau intretinere, detine intotdeauna solutia pentru a va bucura de un montaj fara cusur. Parchetul stratificat sau masiv nu are secrete pentru el. In timpul liber, nu rateaza nicio reuniune de familie sau iesiri la picnic. Stie ca fericirea de acasa il motiveaza sa faca totul cu pasiune.

Miki

Miki

MESTER PARCHETAR 

Miki este pasionat de lemn de 7 ani. Stie ca personalitatea lemnului se reflecta in detalii: in culoare, in rezistenta in timp si in fibra unica. Parchetul intra in armonie cu arhitectura casei, cu mobilierul ales si cu personalitatea ta. Pune-l la incercare! Atunci cand nu se concentreaza pe parchet l-ati putea intalni intr-un parc din capitala alergand. Sau la pescuit cu prietenii.

Marin

Marin

MESTER PARCHETAR 

Marin da personalitate parchetului din 2000. Este unul dintre mesterii parchetari din Bucuresti care exceleaza in montajul scarilor interioare. Se joaca cu geometria si matematica tipurilor de parchet stratificat atunci cand il monteaza si iti recomanda cele mai bune produse pentru intretinere. Cand nu isi pune amprenta asupra lemnului, face sport si se antreneaza pentru a face fata celor ma mari suprafete.

Mihai

Mihai

MESTER PARCHETAR 

Mihai realizeaza de 11 ani montaje perfecte de parchet. Pregateste cu grija stratul suport pentru ca mai apoi sa foloseasca materialul autonivelant peste care va prinde viata parchetul tau. E specialist in alegerea parchetului pentru incalzirea prin pardoseala pentru ca tu sa te bucuri de confort termic uniform, eficient, ecologic. Mihai este precis precum un ceas elvetian. Nu intarzie niciodata. Stie ca disciplina si ordinea isi pun amprenta pe munca sa. De aceea, ii place sa dea 100% din ceea ce poate.