Dusumea Stejar Unico | Poza 1
Dusumea Stejar Unico | Poza 2
Dusumea Stejar Unico | Poza 3
Dusumea Stejar Unico | Poza 4

Dusumea Stejar Unico

375 lei/mp

Calculator pret

m2

375 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
  • Triplustratificat
  • Pentru incalzirea in
    pardoseala
  • Usor de intretinut
  • Sigur pentru copii
  • Pet friendly

Dusumea Stejar Unico

...(re)cucereste prin frumusete de fiecare data


In dusumeaua din stejar Unico producatorul de parchet scandinav Kahrs a surprins toate tensiunile interioare ale lemnului de stejar. Pe langa detaliile naturale, echipa de creatie de la Kahrs a mai adaugat un detaliu care sa-ti surprinda privirea la fiecare pas. Un papion din lemn. La acest model de dusumea sunt surprinse detaliile pure din lemnul de stejar care au ceva deosebit: un nod aparte, o crapatura naturala, o fibra in tonuri diferite de culoare. 


Dupa ce vei citi povestea dusumelei rustice Unico de la Kahrs, vei afla ca dusumeaua din stejar Unico chiar este unica. Daca lemnul din stejar este supus procesului de afumare, culoarea i se schimba in albastru. Insa, pigmentii raman albi în fibra lemnului. Si uite asa se poate influenta culoarea lemnului. Nu esti inca pregatit pentru o dusumea rustica din stejar? Internetul este plin de idei. Acum depinde doar de tine înspre ce rustic te duci: romanesc, frantuzesc, englezesc, olandez. 


Solutii personalizate de design interior nu poate oferi decat un arhitect specializat pe design interior. Vino la noi in showroom la un tête-à-tête pe subiectul design interior, si iti alegi si parchetul cu mainile tale.. 


Clientii nostri au avantaje multiple, pe langa reduceri de pret poti beneneficia de sfaturi despre amenajare interioara de la colegii nostri arhitecti.

Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru modul în care parchetul va ajunge la tine, transportul este gratuit. Stim că amenajarea sau reamenajarea unei case iti da batai de cap. Lasa greul in grija noastra si pastreaza-ti atentia pentru detaliile care vor face din casa ta un adevarat camin.


Dusumeaua din stejar Unico face casa buna cu incalzirea prin pardoseala. 

Informatii tehnice

Cod produs 151XDDEKFPKW190
Brand Kahrs
Specie lemn Stejar
Culoare Maro inchis
Tratament Bizot pe 2 laturi,periat,rideluit,afumat.
Selectia lemnului Country
Finisaj Ulei UV
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime lemn nobil 3.5 mm
Incalzire prin pardoseala Da
Impachetare 6 placi, 2.17 m2, 19.0 kg