Dusumea Stejar /PARCHET MANOR KAHRS | Poza 1
Dusumea Stejar /PARCHET MANOR KAHRS | Poza 2
Dusumea Stejar /PARCHET MANOR KAHRS | Poza 3
Dusumea Stejar /PARCHET MANOR KAHRS | Poza 4

Dusumea Stejar /PARCHET MANOR KAHRS

485 lei/mp

Calculator pret

m2

485 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
 • Triplustratificat
 • Pentru incalzirea in
  pardoseala
 • Usor de intretinut
 • Sigur pentru copii
 • Pet friendly

Dusumea Stejar Manor 

...transforma o idee intr-un concept vizual puternic


Dusumeaua din stejar Manor stie cum sa creeze o poveste si sa atraga atentia asupra acesteia. Dusumeaua Manor este un personaj cu un rol potrivit pentru toti cei care isi doresc o dusumea desavarsita. 


Trebuie mentionat ca punctul de plecare al producatorului de parchet scandinav Kahrs in crearea acestei dusumele din stejar a fost energie si impact vizual


Periata aspru dar delicata la atingere, rindeluita manual pentru un efect tactil deosebit de placut, dusumeaua din stejar Manor reuseste sa energizeze spatiul in care este montata. Fiind de mari dimensiuni, 260 mm latime si lungime de 2800 mm, dusumeaua Manor impresioneaza si acapareaza spatiul. Culoarea crem, cu amestec de tonuri albe si gri trebuie exploatate la maxim, deoarece este unica si usor de integrat in orice stil de amenajare ai ales. 


Foarte rezistenta la trafic, dusumeaua din stejar Manor poate fi aleasa in designul de interior din spatii comerciale, birouri, sali de conferinta, etc.


Alegerea acestei dusumele din stejar Manor nu se face doar dintr-o descriere, asa ca iti recomandam să vii la noi în showroom. Nicio alegere nu este mai sigura decat cea pe care o faci cu mainile tale. Dintr-o vizita in showroom, nu numai ca vezi efectiv ce urmeaza sa ai in casa, dar poti cunoaste si echipa care urmeaza sa se ocupe de proiectul tau.


Pe langa faptul ca poti vedea toate celelalte modele de parchet, primesti si consultanta in amenajarea interioara. Avem in echipa trei colegi arhitecti specializati in design interior, asa ca te poti consulta cu ei ce accente de culoare sa folosesti. 


Echipa de design interior are mostrare de culori, mostrare de tesaturi, cataloage cu obiecte de interior si cam tot ce este nevoie ca sa vezi daca ti se potriveste Dusumeaua din Stejar Manor.

Informatii tehnice

Cod producator 201XABEKFVKE280
Brand Kahrs
Specie lemn Stejar
Culoare Bej deschis
Tratament Bizot pe 4 laturi, periat, rindeluit, baituit
Selectia lemnului Natur
Finisaj Ulei UV
Montaj Lipit cu adeviz
Sistem de imbinare Tongue & Groove
Duritate (Brinell) 0.0
Grosime lemn nobil 6.0mm
Incalzire prin pardoseala Nu
Dimensiuni 20x260x2800mm
Impachetare 4 placi, 2.91 m2, 38.0 kg