Dusumea Rustica / COUNTRY VINTAGE SILKY | Poza 1
Dusumea Rustica / COUNTRY VINTAGE SILKY | Poza 2
Dusumea Rustica / COUNTRY VINTAGE SILKY | Poza 3
Dusumea Rustica / COUNTRY VINTAGE SILKY | Poza 4

Dusumea Rustica / COUNTRY VINTAGE SILKY

279 lei/mp

Calculator pret

m2

279 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
 • Triplustratificat
 • Pentru incalzirea in
  pardoseala
 • Usor de intretinut
 • Sigur pentru copii
 • Pet friendly

Dusumea Stejar Rustic Country Vintage Silky


Acest model de parchet triplustratificat cu noduri iti creeaza o atmosfera calda, primitoare si iti da mereu senzatia ca te afli în natura. Finisajul obtinut prin periere, tonul de culoare inchisa si nodurile imprastiate pe toata suprafata inlatura orice urma de monotonie si banal.


Parchetul este tip dusumea rustica, cu latime generoasa de 138 mm din lemn de stejar de calitate superioara, poate fi punctul de plecare spre o multitudine de idei de design modern sau clasic. Textura lemnului este periata si finisata cu ulei UV pentru a te apropia si mai mult de lemnul pur, natural. Parchetul din stejar Story Country Vintage Silky este un parchet special ales pentru a obtine  un spatiu cu o poveste de succes.


Dusumea Rustica Country Vintage Silky , veritabila din lemn, unul dintre cele mai apreciate modele de parchet de la Karelia.


Tipul Parchetului | Parchet Lemn Triplustratificat Tip Dusumea FP 138 mm

Aspectul parchetului periat Stejar Rustic Country Vintage Silky ofera o alta perpectiva asupra parchetului de culoare maro inchis. Culoarea placuta, de carare de munte, este obtinuta prin afumarea controlata a lemnului de stejar. Acest model de parchet triplustratificat este optiunea perfecta cand cauti un parchet din lemn natural cu reflexii autentice. 


Finisajul dusumelei | Ulei UV, Periere, Bizot pe 2 Laturi

Parchetul este finisata cu ulei UV de cea mai buna calitate ce lasa textura lemnului in forma ei naturala, oferind protectie la traficul rezidential. Periajul si finisajul de fond cu bait pigment maro face model de parchet foarte atractiv vizual. Culoarea maro deschis ofera lemnului de stejar un aspect nobil si elegant plin de detalii naturale.


Selectia lemnului | Rustic calm

Lemnul de stejar este ales in mod intentionat cu noduri mici spre mediii,  iar periajul fin foarte special, da lemnui de stejar un desen ce intensifica fladerul proeminent al fiecarei lamele de parchet. Desi este o dusumea rustica se poate spune cu certitudine ca este un rustic modern perfect de integrat in amenajarile moderne, urbane.


Dimensiunile placilor de parchet tip dusumea | Lungime si Latime Fixa

3,5/14 x 138 x 2000 mm 

Stratul de lemn de stejar periat este de 3,5 mm iar stratul suport confectionat din pin nordic este de 10,5 mm. Ultimul strat, denumit de contra balans este dintr-o singura bucata, caracteristica ce ajuta la stabilitatea dimensionala a dusumelei.


Garantie | 10 de ani 

Producatorul Karelia finlandez de parchet triplustratificat de calitate superioara ofera 10 ani garantie pentru acest model de parchet. Dupa 10 ani se recomanda o slefuire si aplicarea unui nou finisaj. 


Ecologie | Proces de fabricate curat cu impact minim asupra mediului 

Karelia este un producator de parchet cu traditie din Finlanda. Inca de la inceputuri Karelia a tratat lemnul cu respect, facand o arta din prelucrarea lui. Finlandezi au in folclor respectul pentru padure si tot ce este natural. Karelia produce cu mandrie parchet triplustratificat de esenta tare fiind responsabili cu intretinerea padurilor si a mediului.


Recomandari 

 • Alege montajul de calitate prin lipire cu adeziv silanic
 • Curata parchetul triplu stratificat periat Stejar Rustic Country Vintage Silky cu detergent special pentru parchetul finisat cu ulei Bona Soap
 • Foloseste un mop cu talpa pentru curatarea parchetului (Bona SprayMop)
 • Pune pasla pe picioarele scaunelor, mesei, mobilei

Dusumeaua Stejar Rustic Country Vintage Silky este recomandat pentru incalzirea prin pardoseala.


Nu este usor sa faci alegerea unui parchet doar dintr-o descriere, asa ca iti recomandam să vii la noi în showroom. Nicio alegere nu este mai sigura decat cea pe care o faci cu mainile tale. Dintr-o vizita in showroom, nu numai ca vezi efectiv ce urmeaza sa ai in casa, dar poti cunoaste si echipa care urmeaza sa se ocupe de proiectul tau.


Pe langa faptul ca poti vedea toate celelalte modele de parchet, primesti si consultanta in amenajarea interioara. Avem in echipa colegi arhitecti specializati in design interior, asa ca te poti consulta cu ei ce accente de culoare sa folosesti. 


Deoarece suntem distribuitori si montatori de parchet Karelia de 10 ani putem sa-ti raspundem la toate intrebarile tehnice despre produs si montajul parchetului Stejar Rustic Country Vintage Silky.

Informatii tehnice

Cod produs 1011111651500311
Brand Karelia
Specie lemn Stejar
Culoare Bej dschis, culoarea stejarului
Tratament Bizotat, Periat
Selectia lemnului Country
Finisaj Ulei UV
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime lemn nobil 3,5 mm
Incalzire prin pardoseala Da
Dimensiuni 14 x 138 x 2000 mm
Impachetare 8 plăci, 2.20 m2, 16.8 kg