Dusumea Din Stejar Sture | Poza 1
Dusumea Din Stejar Sture | Poza 2
Dusumea Din Stejar Sture | Poza 3
Dusumea Din Stejar Sture | Poza 4

Dusumea Din Stejar Sture

430 lei/mp

Calculator pret

m2

430 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
  • Triplustratificat
  • Pentru incalzirea in
    pardoseala
  • Usor de intretinut
  • Sigur pentru copii
  • Pet friendly

Dusumea Din Stejar Sture

...o explozie de detalii naturale


La prezentarea parchetului Sture, suedezii de la Kahrs nu au spus niciun cuvant, ne-au invitat sa privim parchetul ca pe un tablou. Vazut de aproape chiar arata ca o pictura facuta din pensula cu fir gros cu retusuri din cutit. Focusul a fost pus pe selectia lemului si pe periajul lemnului. 


Noi, la Parchet pe Viata, am asemuit acest model de parchet cu cartea “9 povestiri” a lui J.D. Salinger, adica firesc, dar ciudat. Cum la J.D. Salinger fiecare situatie sta sa explodeze, tot asa si la parchetul triplu stratificat Sture regasesti o multime de detalii extraordinare, de la venaturi, crapaturi si pana la daltuiri facute manual.


Cu siguranta putem spune ca parchetul Sture este un salt de la “bore-out” la dorinta de a surprinde, de a complica.  Alege un parchet de care nu te vei plictisi niciodata.Acest model de parchet este finisat cu ulei natural, are bizot pe toate cele patru laturi pentru a amplifica si mai mult aspectul de dusumea. 


Sfatul nostru este sa alegi montajul prin lipire pentru acest model de parchet atat de special. Poti apela la serviciile noastre de montaj parchet. 


Daca te hotarasti sa investesti intr-o incalzire prin pardoseala, iti recomandam acest model de parchet deoarece are coeficientul de transfer termic aprox. 0,14 m2K/W si este foarte stabil dimensional. 

Daca iti place acest model de parchet, vino in showroom sa-l vezi cu mainile tale. Pe langa faptul ca poti vedea toate celelalte modele de parchet, primesti si consultanta in amenajarea interioara. Avem in echipa trei colegi arhitecti specializati in design interior, asa ca poti avea parte de consultanta de specialitate. Echipa de design interior are mostrare de culori, mostrare de tesaturi, cataloage cu obiecte de interior si cam tot ce este nevoie ca sa vezi daca ti se potriveste dusumeaua din stejar Sture.

Informatii tehnice

Cod produs 151N7BEKFMKW240
Brand Kahrs
Specie lemn Stejar
Culoare Gri
Tratament Bizot pe 4 laturi, periat, baituit, rindeluit
Selectia lemnului Country
Finisaj Ulei UV
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime lemn nobil 3.5mm
Incalzire prin pardoseala Da
Dimensiuni 15x187x2420mm
Impachetare 6 placi, 2.72 m2, 22.0 kg