Dusumea Alba Din Stejar / KARELIA SUGAR  | Poza 1
Dusumea Alba Din Stejar / KARELIA SUGAR  | Poza 2
Dusumea Alba Din Stejar / KARELIA SUGAR  | Poza 3

Dusumea Alba Din Stejar / KARELIA SUGAR

339 lei/mp

Calculator pret

m2

339 lei

TVA inclus

Cere oferta personalizata

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00
  • Triplustratificat
  • Pentru incalzirea in
    pardoseala
  • Usor de intretinut
  • Sigur pentru copii
  • Pet friendly

Dusumea Alba Din Stejar Sugar 188 FP


Sugar, oooo, Honey-Honey/ You are my candy girl/ And you got me wanting you. Asa suna un refren la moda in anii ´60. Vremea a trecut, dar trainicia parchetulului de stejar s-a dovedit a fi mai mult decat o moda in lumea pardoselilor din lemn. Pentru nostalgici, colectia Light de la Karelia, a pastrat numele Sugar pentru dusumeaua alba din stejar. Acest tip de dusumea alba adauga o nota de eleganta pardoselii, iar calitatea deosebita este dată de marginile tesite la nivel micro si de o suprafata curata.


La dusumeaua alba din lemn de stejar suprafata curata este data de absenta nodurilor. Dusumeaua alba Sugar are foarte putine noduri, iar culoarea nu variaza in mod semnificativ.  Designul este de tip dusumea, iar imbinarile dintre lamele sunt perfecte si durabile. Dusumeaua alba din stejar Sugar este si una dintre tipurile de dusumea pentru sistemul de incalzire în pardoseala. Daca dusumeaua sugar nu este potrivita pentru bugetul tau iti recomandam un alt parchet triplustratificat alb Milky Way de la Polarwood 


Dusumeaua alba Sugar are sistem mecanic de imbinare 2G, este stabila dimensional, ideala pentru incalzirea prin pardoseala. Daca alegeti sa folositi dusumeaua alba Sugar pentru incalzirea prin pardoseala, montajul trebuie sa fie prin lipire cu adeziv silanic elastic.


Chiar daca este o dusumea alba, se intretine la fel ca orice parchet finisat cu lac, prin aspirare si stergere cu mopul cu talpa (poti vedea spraymop-ul de la Bona). Dusumeaua alba Sugar din lemn de stejar este finisata cu lac trafic alb rezistent la micro-zgarieturi. 


 

Cu siguranta iti este greu sa alegi o dusumea alba din stejar doar dintr-o descriere, asa ca te invitam la noi in showroom. Nicio alegere nu este mai sigura decat cea pe care o faci cu mainile tale. Dintr-o vizita in showroom, nu numai ca vezi efectiv ce urmeaza sa ai in casa, dar poti cunoaste si echipa care urmeaza sa se ocupe de proiectul tau. Pe langa faptul ca poti vedea toate celelalte modele de parchet alb Karelia, primesti si consultanta in amenajarea interioara. Avem in echipa trei colegi arhitecti specializati in design interior, asa ca poti avea parte de consultanta de specialitate. Echipa de design interior va va prezenta mostrare de culori, mostrare de tesaturi, cataloage cu obiecte de interior si cam tot ce este nevoie ca sa vezi daca ti se potriveste aceasta dusumea alba Sugar.

Informatii tehnice

Cod produs 1011068178006111
Brand Karelia
Specie de lemn Stejar
Culoare Alb
Tratament Bizot pe 2 laturi
Selectia lemnului Natur
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Finisaj Lac trafic
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime lemn nobil 3,5 mm
Incalzire prin pardoseala Da
Dimensiuni 14 x 188 x 2266 mm
Impachetare 8 placi, 3.41 m2, 26.0 kg