Parchet Triplustratificat Scandinav – Pure Nordic

3 mai 2018

In categoria Idei de amenajare

Parchet Triplustratificat Scandinav: pentru cei care cred ca excelenta se regaseste in frumusetea unui material viu si in bogatia senzatiilor pe care el le trezeste.

Inspiratia vine intotdeauna din natura atunci cand vorbim despre stilul nordic. Paleta cromatica in tonuri deschise, o senzatie de aerisit si luminos te poarta intr-un ambient relaxant, tihnit.

Fara doar si poate, parchetul din lemn stratificat este protagonistul oricarui interior scandinav. Cu cat mai deschis, cu atat mai bine. Finisajul ales va aduce astfel un plus de luminozitate spatiului, creand un efect de marire vizuala. Iata de ce ar trebui sa alegi cu atentie pardoseala casei tale.

Casele pur scandinave ne ofera cea mai buna sursa de inspiratie in conturarea stilistica a propriei amenajari. Urmareste simplitatea, formele si mai ales designul pieselor integrate intr-un astfel de decor. Accentul este pus pe functionalitate pentru a crea spatii fluente, aerisite, deloc aglomerate cu mobilier. Monocromatismul specific designului nordic iti inspira un spatiu ordonat si nepretentios, al carui scop este de a induce o stare de calm si relaxare.

 

Astfel, placile parchetului primesc un tratament special printr-o pigmentare cu alb, pentru a estompa din culoarea originala. Finisarea presupune fie o uleiere cu ulei natural, fie o lacuire mata. De fiecare data calitatea lemnului primeaza. Un parchet triplustratificat iti asigura confortul dorit si aduce un plus de stil amenajarii.

Pardoselile Pure Nordic invita natura la tine in casa. Accesorizeaza interiorul in culori blande, inspirate din luminile pale ale nordului.

Joaca-te cu contrastele: tonuri pale ale unei pardoseli solide de stejar versus culori inchise, mate, saturate pe un perete-accent sau piese decorative. Efectul este spectaculos!

Daca vrei sa ramai intr-o zona mai sigura, mai confortabila, opteaza pentru o varianta ton sur ton. Completeaza cromatica incaperii prin nuante sau tonuri apropiate pardoselii.

 

Texturile rugoase versus cele netede, fine aduc un plus de interes amenajarii in spirit nordic. Ai nevoie de diversitate pentru ca spatiul sa nu para banal si plat.