Parchet Triplustratificat Karelia

14 mai 2018

In categoria Parchet pentru incalzirea in pardoseala

Parchet Triplustratificat Karelia, un parchet cu traditie din 1941.

Parchetul Triplustratificat Karelia isi are originile intr-o afacere de familie din tarile nordice initiata in anul 1941, cu un renume de exceptie pastrat pana in zilele noastre, adanc inradacinata in specificul poporului finlandez. Respectul si responsabilitatea fata de natura si padure, profesionalismul si arta de a prelucra lemnul la cele mai inalte standarde de calitate sunt principiile care se regasesc in fiecare produs al brandului Karelia.

Odata cu aparitia sa, parchetul triplustratificat a fost privit ca o alternativa pentru parchetul masiv, cu veritabile calitati pentru alcatuirea unei podele din lemn rezistente. Prin utilizarea unor materiale alternative precum coniferele pentru constituirea stratului suport si prin pastrarea stratului superior de esenta nobila, producatorii de parchet triplu stratificat au creat un produs durabil, natural, rezistent, dar si accesibil din punct de vedere financiar pentru utilizatorul final.

Parchetul triplustratificat Karelia are stratul de uzura din esenta nobila (3,5 mm) finisat cu ulei sau lac si cele doua straturi suport din pin finlandez atent selectionat, de 9, respectiv 2 mm. Pentru a ajuta lemnul sa opuna rezistenta umiditatii aerului si sa stopeze reactiile nedorite de dilatare sau contractare a fibrei, cele trei straturi sunt dispuse perpendicular, straturile unu si trei au fibra orientata in acelasi sens, iar stratul doi perpendicular pe acestea. Pe stratul de mijloc lemnul este atent selectat, fibra este paralela, fapt ce preintampina tensiunile care pot aparea intre lamele. In acest fel, parchetul triplustratificat Karelia exceleaza la capitolul stabilitate dimensionala si la posibilitatea de fabricare in placi de mari dimensiuni, precum 14x188x2266 mm.

Karelia vine in intampinarea nevoilor fiecarui consumator printr-o gama variata de produse dispobile in varianta 3 strip, 2 strip, cat si full plank (tip dusumea), in finisaje diferite ale parchetului de stejar (baituit, uleiat, periat, lacuit). Un accent deosebit este pus si pe colectia de dusumele, care sunt disponibile atat pe stejar cat si pe celelate esente, in doua variante de latime, 138 si 188 mm, cu sau fara bizot.
Sapte motive sa-ti achizitionezi parchetul triplustratificat de la Karelia

  • peste 100 de modele si culori cu finisaje deosebite
  • imbinari perfecte intre lamele, aproape invizibile
  • stratul suport din pin nordic
  • finisat cu opt straturi de lac UV, finisarea cu lac include nanotehnologia, ultimele doua straturi de lac fiind aplicate folosind aceasta tehnica speciala
  • parchetul este recomandat pentru pardoseli incalzite
  • preturi foarte avantajoase la toata gama de parchet