Detergent / BONA CLEANER PROFESIONAL

189 lei/5L

Tara de origine: Germania

• Eficient dar sigur pentru lemn

• Spumare redusă

• Miros proaspat

Cel mai bun si eficient detergent pentru parchetul lacuit.

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00

Detergent Profesional Bona Cleaner Pentru Parchet Lacuit


Detergent concentrat pentru curatarea simpla si sigura a lemnului finisat si pardoselile din pluta. Spumare redusa si la fel de potrivit pentru curatarea cu masina cat si pentru cea manuala. Nu lasa urme mate sau alunecoase.


Formula profesionala special conceputa pentru parchetul din lemn finisat cu lac, sigura pentru toata casa. Detergentul profesional Bona Cleaner este compatibil cu toate suprafetele lacuite, are pH neutru, nu este toxic, neinflamabil. 


Foloseste intodeauna detergent special pentru tipul de finisaj al parchetului. Pentru parchet finisat cu lac foloseste Detergent Profesional Bona Cleaner.


Detregentul profesional Bona Cleaner este certificat GREENGUARD pentru a fi folosit in gradinite si scoli, non-toxic.


Diluati conform recomandarilor si curatați podeaua folosind un mop sau o masina automata de curatare echipata cu un pad alb. Luati aminte ca utilizarea in exces a apei poate deteriora podeaua. Intotdeauna utilizati cantitatea minima de apa necesară si fiti atenti la rostruile mari sau la gaurile din podea. Periodic schimbati apa cu alta curata pentru a evita formarea de reziduri pe suprafata.


Bona Cleaner este un agent de curatare foarte concentrat, usor alcalin pentru curatarea parchetului lacuit, podele din lemn si pluta, pardoseli laminate, PVC, Design, Vinilice si piatra. Bona Cleaner se foloseste pentru curatarea zilnica a pardoselilor. Deasemeni este posibila eliminarea contaminarilor grele (vedeti recomandarile de dozaj). Este adecvat si pentru utilizarea cu masini automate de curatat.


Special pentru parchet finisat, lacuit, pluta, PVC, podea design, piatra, vinil

Eficient, formula cu spumare redusa

Nu lasa urme reziduale

Pentru curatare zilnica si pentru curatare profunda


Pregatire  


Indepartati praful / nisipul prin aspirare sau maturare.


Aplicare  


Diluati conform recomandarilor si curatati podeaua folosind un mop sau o masina automata de curatare echipata cu un pad alb. Luati aminte ca utilizarea in exces a apei poate deteriora podeaua. Intotdeauna utilizati cantitatea minima de apa necesara si fiti atenti la rostruile mari sau la gaurile din podea. Periodic schimbati apa cu alta curata pentru a evita formarea de reziduuri pe suprafata.

Informatii tehnice

Baza produs Solutie de sapununuri sintetice
Valoare pH: 11 concentrat
Dilutie Curatare normala: 100ml / 10L apa Podea murdara excesiv: 200ml / 10L apa
Valabilitate Cel putin 2 ani de la data productiei, in recipient sigilat
Depozitare Temperatura nu trebuie sa coboare sub +5˚C sau sa depaseasca +25˚C. A se feri de inghet
Ambalaj 5 Litri