Chit Rosturi Mix & Fill Plus 5L

69 lei/L

Tara de origine: Germania

• Capacitate excepțională de umplere

• Uscare rapidă

• Anticoroziv

• Inodoră

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00

Solutie De Chituire a Rosturilor Mix Fill Plus

Material de umplere a rosturilor cu economie de timp și capacitate excepțională de umplere (până la 3 mm), care necesită adesea o singură aplicare pentru obținerea unei suprafețe netede. Materialul de umplere se amestecă cu rumeguş din podeaua care urmează să fie tratată, conferind o colorare naturală şi uniformizarea aspectului podelei. Adecvat pentru specii de lemn de culoare deschisă la medie.


Bona Mix & Fill Plus este un chit, pe baza de apa, cu continut foarte ridicat de corp solid, destinat umplerii rapide si eficiente a rosturilor dintre lamele de parchet si a altor defecte. Produsul se mixeaza cu rumegus rezultat in urma slefuirii pardoselei ce urmeaza a fi tratata, conferind o colorare naturala ce se potriveste cu intreaga pardoseala. In majoritatea situatiilor este suficienta o singura aplicare pentru acoperirea rosturilor pe parchetul nou instalat. Bona Mix & Fill Plus este recomandat pentru specii de lemn de culoare deschisa si mediu colorate, precum stejar, fag, pin, artar si altele similare*. Adecvat pentru rosturi de pana la 3mm.


  • Capacitate foarte buna de acoperire a rosturilor
  • Uscare rapida
  • Pe baza de apa, dar anti-coroziv
  • Continut foarte redus de solvent

*pentru specii inchise la culoare este recomandat Mix & Fill standard 

*Presupunem rosturi normale, minore la parchetul nou instalat si conditii 20°C/60% umiditate relativa aer. Timpul de uscare creste proportional cu dimensiunile rostului (latime /adancime). Rosturile mai mari de 2mm trebuiesc lasate sa se usuce peste noapte.


Pregatire  

Asigurati-va ca suprafata este aclimatizata pentru a primi tratamentul,este curata, uscata si necontaminata cu ceara, praf sau alti agenti contaminanti. Slefuiti pana la lemnul crud cu granulatie 60-80 (inainte de slefuirea finala). Temperatura aerului si a produsului nu trebuie sa coboare sub +13°C in timpul aplicarii si uscarii.


Aplicare   

1. Agitati foarte bine recipientul inainte de utilizare

2. Amestecati solutia si rumegus curat si fin, intr-un recipient, pana la obtinerea unei paste consistente.

3. Aplicati chitul pe suprafata – perpendicular pe lungimea lamelelor – utilizand un spaclu din otel inoxidabil, repetand procedura daca este necesar.

4. Dupa ce suprafata s-a uscat, slefuiti surplusul de Mix & Fill Plus cu masina de slefuit in camp si cea de margini, cu granulatie 100-120.

5. Tratati suprafata cu oricare dintre sistemele de finisare Bona, respectand instructiunile fiecarui sistem in parte.

Important 

Gaurile/ crapaturile naturale de pe suprafata parchetului, in mod normal nu se chituiesc. Datorita contractarii / dilatarii lemnului, chitul intarit se poate crapa.

Informatii tehnice

Cod Produs WF220020001