Bona Spray Mop Profesional

235 lei/buc

Tara de origine: Germania

BENEFICII CHEIE:
• Special creat pentru parchet
• Design ergonomic
• Cartus reincarcabil
• Curatare usoara si fara urme reziduale
• Detergent cu pH neutru, ecologic
• Talpa rotativa pentru curatarea eficienta a celor mai acunse locuri
• Laveta de curatare din microfibre reutilizabila

Ai gasit undeva mai ieftin?

Vino in showroom sa negociem.

Str. Logofat Luca Stroici Nr.40, Sect 2, Bucuresti Luni-Vineri - 09:00-18:00 Sambata -10:00-14:00

BONA SPRAY MOP CURATARE RAPIDA SI EFICIENTA


Bona Spray Mop cu laveta de microfibre este dotat cu un rezervor de 800 ml pe care il puteti umple cu apa detergent lichid sau solutie de curatare. Manerul mopului are in partea superioara un buton ergonomic pe care daca il actionati va pulveriza lichidul din rezervorul mopului.

Bona Spray Mop curata toate tipurile de suprafete: parchet din lemn, gresie, faianta, ceramica, parchet laminat, marmura, granit, piatra, vinil, linoleum etc. 

 

Performante:

  • Special creat pentru parchet
  • Design ergonomic
  • Cartus reincarcabil
  • Curatare usoara si fara urme reziduale
  • Detergent cu pH neutru, ecologic
  • Talpa rotativa pentru curatarea eficienta a celor mai acunse locuri
  • Laveta de curatare din microfibre reutilizabila
 

Detergentul din rezervor Bona Cleaner este o solutie special creata pentru curatarea eficienta a parchetului finisat cu lac si are ph neutru. 

 

Formula speciala "fara urme" nu lasa reziduuri lipicioase in timp ce curata eficient cele mai dificile urme de murdarie sau grasimi. Detergentul este compatibil cu Bona Tratament Parchet (refresher), Bona Polish si multe alte tipuri de finisaje si produse de intretinere.

 

Laveta albastra a mopului este confectionata din microfibre, ideal pentru a curata in totalitate praful si murdaria. Microfibrele atrag si retin orice fel de murdarie, de la fire de par, la pete, pamant sau lichide. Mopul poate fi folosit si pentru curatarea uscata cu Laveta Alba Bona.

Pulverizarea solutiei de curatare din rezervorul mopului va ajuta sa economisiti si bani deoarece veti pulveriza solutia intr-un mod mult mai economic decat aruncarea acesteia pe jos.

 

Pachetul Contine:

Talpa: 135 x 245 mm

Laveta Bona Albastra: 140 x 250 mm

Inaltime Mop: 120 cm

Capacitate Rezervor Detergent: 800 ml

Instructiuni de Utilizare


Pregatire

Inainte de folosirea mopului, aspirati sau maturati parchetul pentru a evita zgarierea acestuia provocata de pietris, nisip sau particule dure.


Utilizare

Atasati cartusul cu detergent in locasul specific de pe Spray Mop. Impingeti-l ferm in locasul sau. Atasati laveta de curatenie pe talpa mopului. Pulverizati detergentul pe suprafata si apoi stergeti. Urmele persistente, cele provenite de la incaltaminte, lichide lipicioase se pot indeparta usor pulverizand detergent direct asupra lor, asteptati cateva minute si apoi frecati si stergeti.

Lavetele imbacsite cu murdarie se pot spala la masina de spalat avand apa la 60 C si fara adaos de inalbitori sau balsam.


Certificat de Greenguard GOLD

 

Cu Bona Spray Mop podeaua se usuca repede si nu raman urme dupa curatare.


Controlul umezelii protejeaza toate tipurile de suprafete, pulverizarea apei dozand o cantitate potrivita, astfel incat sa alegeti cat de umeda doriti sa fie suprafata.

Dispune de maner cu dimensiuni potrivite pentru sustinere fara aplecare si pentru a nu exercita discomfort asupra coloanei vertebrale.

 

Ce este microfibra?

Microfibra este formata din milioane de fibre microscopice care apuca si retin murdaria, praful si umezeala. Este atat de eficienta incat se foloseste la curatarea instrumentelor din spitale pentru a tine murdaria si germenii deoparte.

 

Rezervele se prind cu usurinta de baza mopului prin intermediul sistemului de prindere al talpii mopului ce dispune de pini de plastic speciali conceputi pentru a se prinde de partea alba a lavetei de microfibra.

 

Cu ajutorul unei rezerve puteti curata o suprafata de aprox. 1000 de metri patrati. Curata eficient suprafetele foarte murdare, grasimea si murdaria persistenta. Partile laterale ale mopului protejeaza mobilierul si curata plintele. Absoarbe lichidele.

 

Se poate spala in masina de rufe sau manual cu apa calda si se lasa la uscat in aer liber. Nu se spala cu balsam sau inalbitor de rufe. Utilizare eficienta si dupa 300 de spalari.

 

ATENTIE! Nu folositi mopul pe lemn nefinisat, folositi detergentul corespunzator pentru fiecare tip de finisaj, parchet tratat cu ceara sau ulei, parchet tratat cu lac. 

Setul include o singura laveta de microfibre, care poate fi inlocuita periodic si poate fi comandata separat. 

Informatii tehnice

Cod produs CA201010013